NAJPOZNATIJA SRPKINJA NE ZNA ŠTA ĆE S PARAMA, A ĆERKU KUPA U SUDOPERI: Doji je iako ima 6 godina, kritike samo pljušte

28.09.2022. 09:52
Piše:
Srbija Danas/Wanted.rs
koko ostin / Izvor: Foto: Instagram printscreen/coco
Koko Ostin, jedna od najpoznatijih Srpkinja, našla se na meti kritika jer je svojoj 6-godišnjoj ćerki dala da se kupa u sudoperi, iako može da se pohvali vilom vrednom više miliona dolara, ali to ni izbliza nije sve.

Koko Ostin, supruga čuvenog repera i glumca Ajs Tija, ponovo je uspela da šokira javnost. Naime, kao da nije bilo dovoljno u prošlosti to što ju je učila da tverkuje, ili to što je doji iako ima 6 godina, već je u nekoliko navrata pokazala i više nego čudne roditeljske metode.

Tako nema problem da pred ćerkom šeta gole pozadine, ili pak oskudno odevena, da je vozi u kolicima koja su za decu manjeg uzrasta, a da joj sa druge strane dozvoljava da nadogradi nokte kakve ne nose čak ni odrasli.

Skinula HIDŽAB i obukla MINI-SUKNJU: Stil arapske princeze njen narod smatra VULGARNM i neprikladnim!

Skinula HIDŽAB i obukla MINI-SUKNJU: Stil arapske princeze njen narod smatra VULGARNM i neprikladnim!

Zaboravite klasičnu metodu SUŠENJA VEŠA: Žena je otkrila GENIJALAN NAČIN kako da osušite MNOGO VIŠE VEŠA a za isto vreme! Plus je i što ne mora da se pegla!

Zaboravite klasičnu metodu SUŠENJA VEŠA: Žena je otkrila GENIJALAN NAČIN kako da osušite MNOGO VIŠE VEŠA a za isto vreme! Plus je i što ne mora da se pegla!

Sada je otišla korak dalje i dopustila joj da se kupa u sudoperi, a ovaj potez šokirao je njene pratioce koji su joj jasno stavili do znanja da je preterala.

"Sudopera je najlakši način kada želite da budete brzi", napisala je Koko u opisu videa dok su se spremali za Patricia Fields fashion show.

Naravno, nije trebalo mnogo da se zaređaju negativni komentari na konto onoga što je najpoznatija Srpkinja dozvolila svom detetu, a neki su više nego negativno komentarisali njen postupak.

"Jezivo ko je danas majka", "Imaš milione, a kupaš je u sudoperi u kojoj se pere sve i svašta", "Razumela bih ovo da ne znamo da imaš kupatilo od pola miliona dolara", "Kako je brži način kupati dete u prljavoj sudoperi", "Ovo je tako nehigijenski", "Ugrožavaš zdravlje svoje ćerke", "Zašto je tretiraš kao bebu"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Ipak, bilo je i onih kojima se ideja dopala: "Ovo je super način jer te ne bole leđa od saginjanja", "Sad mi je jasno zašto imaš tako duboku sudoperu, sjajna ideja", "Praktično i brzo, dopada mi se", branili su pojedinci Srpkinju.

Naravno, i sama Koko u jednom trenutku se osvrnula na reči koje su joj uputili pratioci. "Vau i još jednom vau! Idemo ponovo!", započela je Ostinova nakon kritika. "To što sam moju devojčicu okupala u sudoperi je postalo viralno? Ljudi, već morate da znate da sam ja nekonvencionalna majka", nastavila je. "Radim ono šta mi se radi i šta mi je lakše. Neki od vas bolje da nauče nešto od mene nego što me ponižavate", uzvratila je žestoko na Tviteru.

 

Piše:
Srbija Danas/Wanted.rs
28.09.2022. 09:52
Pogledajte više