NAPOKON SUZE RADOSNICE: Glumici iz serije Čari se POVUKAO RAK, ali je čeka NOVA BORBA! (FOTO)

01.05.2017. 07:46
Piše:
Srbija Danas
Šenon Doerti / Izvor: Foto: Instagram/theshando
Radosne vesti je javno objavila na jednoj društvenoj mreži.

Popularna glumica Šenon Doerti, koju su mnogi zavoleli preko serije Čari gde je imala jednu od glavnih uloga, već duže vreme je vodila bitku sa veoma malignim oblikom raka. I dok je u nekim trenucima i sama gubila nadu da će joj se stanje poboljšati, došlo je vreme za radovanje. 

BILE SU KAO SESTRE: Poznata glumica se bori protiv KANCERA, a sada je zauvek IZGUBILA prijateljicu!

Šenon je nedavno objavila na svom Instagram profilu dirljivu poruku o tome da joj se rak povukao. Iako je svesna da je nova borba tek počinje, nije želela da detaljnije govori o tome, već samo da uživa u datom trenutku.

Glumila je samo u prvoj epizodi a da li ste znali da je OVA GLUMICA Milica iz Ubica mog oca?

- Trenuci. Oni se dešavaju. Danas je bio i jeste trenutak. Šta remisija znači? Čula sam za tu reč i nemam pojma kako da reagujem. Dobre vesti? DA. Preplavljena osećanjima. DA. Sada još čekanja. Kao što svako od mojih prijatelja sa kancerom zna, sledećih pet godina su od velikog značaja. Ponavljanja se stalno dešavaju. Mnogi od vas su podelili tu priču sa mnom. Pa sa srcem koje je definitivno lakše, čekam. U međuvremenu, odluke. Rekonstrukcija koja je nekoliko operacija. Odluka o uzimanju pilule narednih pet godina koja donosi svoje probleme i posledice. Blagoslovena sam, znam to. Ali za sada... remisija. Samo ću da dišem - napisala je glumica uz svoju sliku. 

 

Piše:
Srbija Danas
01.05.2017. 07:46
Pogledajte više