NEKA GRUDI NABUBRE: Od ove namirnice ZAISTA raste poprsje - a ima je na SVAKOM ĆOŠKU!

02.09.2016. 12:25
Piše:
Srbija Danas/24 sata
grudi / Izvor: Profimedia/ilustracija
Delotvorno, bez greške.

Postoje namirnice od kojih grudi zaista mogu, barem privremeno, da porastu. Ono što je, kako neki stručnjaci ocenjuju, najdelotvornije je hmelj.

Hmelj je evropska vrsta pšenice koja se uglavnom koristi u proizvodnji piva. Pored toga ima veliku primenu u medicini.

pivo / Izvor: Profimedia

Zbog prirodnih sastojaka bogatih balastnim materijama izvrstan je i za probavu, a istovremeno zahvaljujući vitaminima hrani kosu i nokte. Deluje i kao sredstvo za umirenje.

Na OVOM LINKU pogledajte zbog čega Novak Đoković i Jelena blistaju od sreće. 

Na grudi utiče tako što puni sunđerasto tkivo dojke; puneći prazne ćelije grudi. Grudi već nakon 12 nedelja postaju veće, čvrste i okrugle, a rezultati su trajni. Hmelj se može konzumirati poput svakog drugog prehrambenog dodatka. Zahvaljujući otkriću blagotvornog delovanja hmelja i nekih drugih sastojaka, grudi možete da ulepšate pa i da povećate prirodnim i bezbolnim načinom.

Ovu čudotvornu pšenicu možete pronaći u obliku tableta - a ima je i u pivu. Poznato je i to da muškarci koji piju više piva dobiju veće grudi, a to je zato što hmelj sadrži i izvesnu količinu ženskog hormona estrogena. Naravno, to ne znači da treba da popijete gajbu dnevno - ipak je bolje da je uzmete hmelj u obliku tableta. 

Pročitajte OVDE kako jedna studentkinja nije menjala gaćice 3 nedelje - i onda zaradila bro para!

Piše:
Srbija Danas/24 sata
02.09.2016. 12:25
Pogledajte više