NIKOLAS KEJDŽ SE OŽENIO 26 GODINA MLAĐOM ŽENOM: Hit fotka s venčanja! Oboje u crnom, a cipele... (FOTO)

06.03.2021. 13:39
Piše:
Srbija Danas
Nikolas Kejdž / Izvor: Profimedia
Nije reprezentativno!

 Posle četiri neuspela braka, glumac Nikolas Kejdž (57), pronašao je sreću pored Riko Šabate (31). Njih dvoje su se pre nekoliko dana venčali, a sada je u javnost isplivala i fotografija mladenaca, nimalo reprezentativna za ovakav događaj. 

Kejdž je izabrao crni smoking, a tom prilikom nosio je i neobične cipele koje su po celoj površini imale šiljke. Mlada je takođe bila u crnom, za ovu priliku odabrala je crni kimono i buket od crvenih i žutih ruža koji nije stvarao baš privlačan prizor.

Nikolas Kejdž prošle godine bio je u braku sa Erikom Koike. Bračni život trajao je samo četiri dana nakon čega je glumac podneo zahtev za razvod. Vezu su držali daleko od javnosti, i malo ko je znao da su se viđali nekoliko meseci pre nego što su uplovili u bračnu luku.

Nikolas je sa 23 godine zaprosio Patrišu Arket nekoliko sati nakon što ju je upoznao. Oskarovka je tada odbila brak, ali osam godina kasnije glumica je zaprosila Kejža i dve nedelje kasnije su se venčali.

Rastali su se 2000. godine.

Nikolasov drugi brak bio je ćerkom Elvisa Preslija, Lisom Mari Presli, a venčali su se na Havajima 2002. godine. Brak je trajao 107 dana, a brojni poznanici prokomentarisali su kako je oženio Lisu samo zato što je bio veliki obožavatelj Elvisa Preslija.

Alisa Kim bila je njegov najveći fan, a Nikolas i ona venčali su se 2004. godine, što je ponovo pokrenulo brojne tračeve. Kim je 20 godina mlađa od glumca, a pre njihovog venčanja radila je kao konobarica u Los Anđelesu. Brak je iskoristila kako bi započela glumačku karijeru. Zajedno su bili 14 godina, a rastali su se 2016. godine.

 

Piše:
Srbija Danas
06.03.2021. 13:39
Pogledajte više