NJEGOV KARAKTER OTKRIVAJU ŠAKE: Čuvajte se onih sa kratkim kažiprstom!

05.03.2018. 19:02
Piše:
Srbija Danas
Ruke / Izvor: Profimedia
Narav se krije u prstima!

Ako hoćete da otkrijete muškarčevu narav, pogledajte mu u šake i uporedite dužinu njegovog kažiprsta i domalog prsta. Upravo te mere govore o tome da li je agresivan, loš ljubavnik ili sklon sopstvenom polu. Nije reč ni o kakvom praznoverju, jer su ovaj zaključak doneli ugledni kanadski naučnici.

Teško se budiš? Ovo je idealan način da ti rano ustajanja više ne zadaje muke

Pošto se o vezi nivoa hormona i dužine prstiju govori odavno, istraživači s Univerziteta „Alberta” u Kanadi rešili su da urade eksperiment i utvrde postoji li veza između ljudske naravi i dužine prstiju.

Kratak kažiprst, nasilna narav

Dokazavši da je sve što je genijalno jednostavno, naučnici su izmerili dužinu prstiju tima hokejaša i rezultate uporedili s podacima o tome koliko je često svaki od njih grešio u poslednjoj sezoni. Otkrili su da najratoborniji među njima imaju vrlo kratke kažiprste i da na nasilan karakter muškarca upućuje kažiprst kraći od domalog prsta.

kažiprst / Izvor: Profimedia

Na to utiče i nivo hormona testosterona, pod čijim dejstvom se još u majčinoj utrobi formira izgled šake. Tako su utvrdili direktnu vezu između građe muške šake i agresivnosti, ali su istovremeno zaključili da to pravilo ne važi za žene.

Ima 52 godine i izgleda fenomenalno: Ovo su modni saveti Sindi Kraford!

Digitron u ruke

Prošle jeseni u Evropi je urađen sličan eksperiment. Britanski naučnici su utvrdili da upoređivanjem dužine kažiprsta i domalog prsta možemo veoma pouzdano da odredimo seksualnu orijentaciju čoveka. Dovoljno je izmeriti dužinu kažiprsta i taj rezultat podeliti s dužinom domalog prsta. Dobićete broj koji će s velikom sigurnošću pokazati nečije seksualno opredeljenje.

Prsti / Izvor: Profimedia

Ako dobijete broj manji od 0,97, taj muškarac verovatno ne obraća pažnju na žene, on je aktivan homoseksualac, dok je žena s tim rezultatom pasivna lezbijka. Fatalan mačo muškarac imaće rezultat od 0,97 do 0,99, dok žena s tim parametrom voli muškarce, ali u krevetu s njima ona je poprilično hladna.

Da li ste i vi jedna od njih? OVE stvari uredne osobe nikada ne drže u kuhinji

Rezulati od 0,99 do 1,1 pokazuju veliku strastvenost kad je reč o ženama, dok su ti muškarci u krevetu sa suprotnim polom veoma hladni. Rezultati veći od 1,1 upućuju na mahom homoseksualnu orijentaciju.

 

Piše:
Srbija Danas
05.03.2018. 19:02
Pogledajte više