Uz OVAJ TAJNI SASTOJAK pečeni krompir uvek ispadne hrskav i ukusan!

24.11.2020. 22:46
Piše:
Srbija Danas
krompir / Izvor: Profimedia
Ne bi vam palo na pamet da dodate ovo.
Nutricionista, Laura Ford, iz Melbourna na društvenim mrežama podelila je svoj trik kako napraviti hrskav i ukusan pečeni krompir uz pomoć jednog neobičnog sastojka - meda, prenosi Daily Mail.
- Ovaj pečeni krompir izazvaće vam pravu zavisnost. Savršena ravnoteža slatkog i slanog sa hrskavim krajevima. Jednostavno nećete moći da ga se zasitite - napisala je Laura u svojoj objavi.
 
krompir / Izvor: Profimedia
 
ŽENE, OBRATITE PAŽNJU! Ovo su sigurni znakovi da imate PROBLEM SA KOSOM

ŽENE, OBRATITE PAŽNJU! Ovo su sigurni znakovi da imate PROBLEM SA KOSOM

Kako da PICA KOD KUĆE ISPADNE kao ona iz PICERIJE?! Evo jednostavnog TRIKA za koji sigurno NISTE ZNALIŽENE, OBRATITE PAŽNJU! Ovo su sigurni znakovi da imate PROBLEM SA KOSOM

Kako da PICA KOD KUĆE ISPADNE kao ona iz PICERIJE?! Evo jednostavnog TRIKA za koji sigurno NISTE ZNALI

Obratite pažnju: Ove SOBNE BILJKE mogu biti SMRTONOSNE za vaše ljubimce!

Obratite pažnju: Ove SOBNE BILJKE mogu biti SMRTONOSNE za vaše ljubimce!

 
med / Izvor: Profimedia
 
Sastojci:
  • 2 kg crvenog krompira
  • 2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
  • 50 g maslaca
  • Vegeta
  • Sol
  • Biber
  • 2 kašike meda
 

 

 
Priprema:
Krompir kuvajte 4-5 minuta dok ne omekša, ali ne mora biti gotov. Dok se krompir kuva, zagrejte pećnicu na 200 stepeni. Stavite maslinovo ulje i maslac na papir u posudi za pečenje i stavite u rernu na 2 minuta dok se maslac ne otopi.
Dodajte oceđeni krumpir i pomešajte ga sa uljem. Začinite vegetom, solju i biberom. Pazite da se krompir ravnomerno rasporedi i da se ne preklapa.
Pecite 30 minuta, a zatim promešajte i pecite dodatnih 25-30 minuta dok ne postane hrskav. Prelijte med preko krompira dok je vruć i ukrasite svežom majčinom dušicom.

 

Piše:
Srbija Danas
24.11.2020. 22:46
Pogledajte više