Pogledajte šta vaša mama ima u ormanu, možda nađete baš ove komade koji će biti u trendu u 2017-oj!

24.01.2017. 16:29
Piše:
Srbija Danas/Lepota i zdravlje
kupovina odeće / Izvor: Profimedia
Trendovi se vraćaju.

Budimo realni – ono što devojke najviše zanima početkom godine jesu stvari koji ih se “najviše” tiču. Dakle, šta je to što će biti potpuni trend ove godine i šta je to što će svet mode učiniti potpuno drugačijim.

Trendovi na koje u ovoj godini možemo da računamo doneli su nam svetki poznati dizajneri, a mi ćemo se zaista potruditi da ih ispratimo i imamo unikatni stil.

IŠLA POD NOŽ? Ljubitelji Slagalice OŠTRO iskritikovali lepu voditeljku! (VIDEO)

Naglašeni rukavi

Veliki, zvonasti rukavi na haljinama, košuljama i bluzama lagano nam se opet uvlače u ormane, a nadolazeće sezone u 2017. tačno će nam pokazati na koji način naglašene rukave još možemo da nosimo.

Prozirni komadi odeće

Takođe, ovakav stil bio je popularan mnogo godina ranije i evo, vratio nam se na velika vrata. Jeste li primetili po popularnim radnjama sve više majica i haljina čiji su gornji deo ili samo rukavi potpuno providni. Lagano su se i oni uvukli, ali “njihovo” tek dolazi.

ŠTA JE OVO MAJKO MILA?! Gde je NESTAO sav onaj Severinin seksepil? (FOTO)

Prugice

Pruge u svim bojama – kako vam se to čini? Budite spremni da ovo bude najtraženiji dezen u svim radnjama, a dosadašnje detalje slobodno zaboravite.

Naramenice

Modne kuće za nadolazeću sezonu inspirisale su se i modom 80-ih, što se najbolje vidi u jaknama, sakoima i haljinama s četvrtastim ramenima. Pronađite neke mamine stare komade i ponovo ih oživite.  

IZ BELE KUĆE SE SELE OVDE: Zavirite u LUKSUZNU unutrašnjost novog doma porodice Obama! (VIDEO)

Cveće

I posle 80-ih, idemo još unazad. Cvetni dezeni opet će nam zakucati na vrata, pa ćemo se tako vratiti u 70-e i očigledno zaboraviti na jednostavne kombinacije.

Bela boja

Pored cvetnih “aranžmana” bela boja zavladaće stilom. Osim što će uneti balans u naše ormane, i pred drugima će nas učiniti mirnijim osobama, zar ne?

Piše:
Srbija Danas/Lepota i zdravlje
24.01.2017. 16:29
Pogledajte više