Predivan ručak: Pikantne flekice sa mlevenim mesom (RECEPT)

20.04.2020. 08:40
Piše:
Srbija Danas/Bakina kuhinja
Žena i muškarac / Izvor: Profimedia
Preukusno.

Ako nemate ideju šta da pravite danas za ručak, ovo morate da probate.

Pravila pripreme jaja za Vaskrs: Koliko se kuvaju da ne popucaju i koliko dugo mogu da stoje

Pravila pripreme jaja za Vaskrs: Koliko se kuvaju da ne popucaju i koliko dugo mogu da stoje

OVO TREBA DA URADITE SA STAROM ČUVARKUĆOM: Svi prave KOBNU GREŠKU i navlače ZLO i BOLEST u kuću

OVO TREBA DA URADITE SA STAROM ČUVARKUĆOM: Svi prave KOBNU GREŠKU i navlače ZLO i BOLEST u kuću

Ručak spreman očas posla: Posne pljeskavice od tunjevine

Ručak spreman očas posla: Posne pljeskavice od tunjevine

Potrebno je:
  • 250 gr testenine
  • 250 gr mlevenog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • 3-4 ćena belog luka
  • maslinovo ulje
  • 1 zelena paprika
  • 1 paradajz
  • kačkavalj
  • so, .biber. aleva paprike, tucana ljuta paprika,  kari. bosiljak

 

mleveno meso / Izvor: Profimedia
Priprema:

Skuvati testeninu, luk sitno iseckati pa propržiti na ulju dodati seckanu zelenu papriku .

Kad se malo isprži dodati mleveno meso. Dinstati 20 min ubaciti paradajz na kockice, seckan beli luk kao i crvenu papriku i tucanu ljutu...

Na kraju ubaciti začine .

Testeninu procediti pa izmešati sa prženim mlevernim mesom.

Odozgo narendati kačkavalja. Uživajte..

Kako da izbelite jaja? Super trik da budu savršena za farbanje i ukrašavanje

Kako da izbelite jaja? Super trik da budu savršena za farbanje i ukrašavanje

Ručak po grčkom receptu: Piletina sa limunom i kuskusom

Ručak po grčkom receptu: Piletina sa limunom i kuskusom

Vitaminska bomba: Čorbica sa spanaćem (RECEPT)

Vitaminska bomba: Čorbica sa spanaćem (RECEPT)

Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)

Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)

Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!

Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!

 

Piše:
Srbija Danas/Bakina kuhinja
20.04.2020. 08:40
Pogledajte više