TRAGIČNA SUDBINA PORODICE TUCAKOVIĆ! I Laćin brat Miloš prerano PREMINUO, Marina tražila da bude sahranjena pored njega

20.12.2022. 15:35
Piše:
Srbija Danas
Tucakovići / Izvor: Srbija Danas
Velika tuga!

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća pronađen je mrtav u Izraelu.

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas, saznaje Pink.rs.

Kolege i prijatelji se opraštaju od Radulovića, a podsećamo da je Marina Tucaković imala još jednog sina Miloša, koji je takođe preminuo 2008. godine.

Podsetimo, Miloš Radulović je preminuo 1. decembra, pre tačno trinaest godina. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je samo jednom govorila.

Ovo je poslednje oglašavanje Milana Radulovića Laće o pokojnom bratu na dan godišnjice njegove smrti.

Milan Laća Radulović / Izvor: Srbija Danas

- Na današnji dan, 1. 12. 2008, preminuo je moj rođeni brat Miloš Radulović. Prošlo je 14 godina od tada. Šta sve stane u 14 godina? Šta se sve desilo? Toliko toga da, kad se osvrneš i pogledaš, kao da se ništa nije dogodilo. Bol je tu, ali se skriva. Ne da se fotografisati... Njegovu fotografiju ne držim u telefonu. Zato je neću ni objaviti. Vječnaja pamjat - napisao je Laća na svom Tviteru pre samo dve nedelje. Laća je u svojim poslednjim izjavama govorio o svojoj boli zbog smrti majke.

- Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine - napisao je Laća, i dodaje:

Milan Laća Radulović / Izvor: Srbija Danas

- Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem - objasnio je Laća tada.

Poslednja želja Marine Tucaković bila je da bude sahranjena pored sina Miloša koji je iznenada preminuo 2008. godine, a ne u Aleji zaslužnih građana.

 

Piše:
Srbija Danas
20.12.2022. 15:35
Pogledajte više