ODMAH POSLE SMRTI PRINCA FILIPA: Članovi kraljevske porodice POSLALI uniformisana lica princu Hariju NA VRATA - za SMRT DEDE saznao sat vremena pre saopštenja Palate

07.06.2021. 06:34
Piše:
Srbija Danas
princ Hari / Izvor: Profimedia
Usred noći stigla neočekivana poseta.

Princ Hari je saznao za smrt svog dede, princa Filipa, samo sat vremena pre nego što je izašlo i zvanično saopštenje palate. Pripadnici policije su pokušavali nekoliko puta da stupe u kontakt sa vojvodom od Saseksa.

Međutim, pošto nisu uspeli da stupe u kontakt sa njim, policija u Britaniji, stupila je u kontakt sa policijom u Santa Barbari, koja je otišla direktno pred kapiju vojvodinog imanja u Montesitu, gde su mu saopštili da hitno mora da se javi ambasadi. 

Princ Hari / Izvor: Profimedia
SIMPTOM RAKA ŽELUCA: Skriveni pokazatelji podmukle bolesti, ukoliko ovo osetite OBRATITE se LEKARU

SIMPTOM RAKA ŽELUCA: Skriveni pokazatelji podmukle bolesti, ukoliko ovo osetite OBRATITE se LEKARU

ALFA MUŽJAK! Muškarac rođen u ovom znaku TRETIRAĆE te KAO KRALJICU, sa njim si uvek sigurna

ALFA MUŽJAK! Muškarac rođen u ovom znaku TRETIRAĆE te KAO KRALJICU, sa njim si uvek sigurna

Pripadnici kraljevske porodice želeli su da poštede Harija situacije u kojoj bi preko objave u medijima saznao za smrt svog dede. Poznato je i da su njih dvojica bili u jako dobrim odnosima, a Hari ga se seća kao "gospodara roštilja, ledende zafrkancije i drskog do kraja".

Nakon intervjua princa Harija i njegove supruge Megan Markl, kod Opre Vinfri, u kojem su izneli šokantne optužbe na račun porodice, među kojima je i optužba za rasizam, Opra je objasnila da ni kraljica, ali ni princ Filip nisu odgovorni za ovaj slučaj. 

Princ Čarls i Hari / Izvor: Profimedia

Hari je kao što je sada i poznato, otišao na sahranu bez trudne supruge, a po povratku u Ameriku, rekao je da se plašio suočavanja sa porodicom. 

Na fotografijama sa sahrane se vidi da je Hari razgovarao sa princom Vilijamom i Kejt Midlton, a poznato je i da se sreo sa princem Čarlsom i kraljicom Elizabetom. Međutim nakon povratka u Ameriku i novih optužbi iznetih na račun kraljevske porodice, šanse za pomirenje sa porodicom su znatno manje. 

Princ Vilijam i Princ Hari / Izvor: Profimedia

 

Piše:
Srbija Danas
07.06.2021. 06:34
Pogledajte više