PSIHOTERAPEUT MI JE REKAO DA SAM BOLESTAN: Evo ko je političar koji nosi štikle i šminka se, o njemu BRUJI SVET

21.02.2022. 15:09
Piše:
Srbija Danas
Sem Brinton / Izvor: Foto: Instagram printscreen/radioactivenerd1
U pokušaju da promoviše kontroverznu ideju „napredne raznolikosti“ u Americi, Bajdenova administracija je nedavno angažovala Sema Brintona kao šefa odeljenja za nuklearnu energiju i odlaganje goriva i otpada

Kada kažemo političar, verujemo da su vam prva asocijacija ljudi u strogim odelima.Međutim, mladi Sem Brinton je sušta suprotnost svega što bi većina zamislila kada pričamo o politici, barem prema fizičkom izgledu.

Sem Brinton je stekao dve magistarske diplome na MIT-u. Diplomirao je na smeru Inženjerski sistemi i Nuklearne nauke i inženjerstvo. Brinton je takođe osnivač “Core Solutions Consulting”, kompanije koja pruža ekspertizu u oblasti nuklearne energije.

"NE PEREM ĆERKI KOSU ŠAMPONOM već godinu i po dana i OVO JE REZULTAT! Njena kosa je zdrava, nema perutanja i neprijatnog mirisa!" Predložila majkama novu metodu, komentari podeljeni...

"NE PEREM ĆERKI KOSU ŠAMPONOM već godinu i po dana i OVO JE REZULTAT! Njena kosa je zdrava, nema perutanja i neprijatnog mirisa!" Predložila majkama novu metodu, komentari podeljeni...

MISLITE DA JE LJUBOMORA NAJGORA STVAR? NIJE! Ove tri stvari mnogo više izluđuju vašeg partnera, a i ne slutite...

MISLITE DA JE LJUBOMORA NAJGORA STVAR? NIJE! Ove tri stvari mnogo više izluđuju vašeg partnera, a i ne slutite...

Savetnik za energetiku obožava da se šminka, nosi vrtoglave potpetice i haljine, otvoreno govori o svojim fetišima i izjašnjava se kao nebinarna osoba, odnosno koristi zamenice "oni (they)", umesto "on" ili "ona".

Strani mediji izveštavaju da je Brinton, pre nego što se pridružio administraciji Džoa Bajdena, savetovao Belu kuću Baraka Obamu o pitanjima LGBTK+ i sarađivao sa Kongresom o nuklearnoj politici.

Brinton je inače prva nebinarna osoba u administraciji američkog predsednika Džoa Bajdena. Postao je zamenik pomoćnika sekretara za odlaganje istrošenog goriva i otpada u kancelariji za nuklearnu energiju Ministarstva energetike.

Tokom  obraćanja Komitetu UN protiv torture, Brinton je ispričao svoje iskustvo sa psihoterapetom kojeg je posećivao na zahtev svojih roditelja.

- Ispričao sam Komitetu kako je terapeut rekao da sam bolestan, da me Bog mrzi i da vlada istrebljuje sve LGBT osobe. Glas mi je drhtao dok sam opisivao fizičko zlostavljanje koje sam pretrpeo u nastojanju da me ispravi, uključujući to što sam bio sputan i fizički povređen - ispričao je Brinton svoje iskustvo sa konferencije u Ženevi.

Inače, Sem je imao veoma traumatično detinjstvo. Njegovi roditelji bili su baptisti, pa je nakon deklaracije svoje seksualnosti bio podvrgnut fizičkom i emocionalnom zlostavljanju. Oni su primenjivali takozvanu "terapiju konverzije", odnosno jezivu praksu koja ima za cilj da promeni nečiju seksualnu orijentaciju.

Sada Brinton dobija veliku pažnju na društvenim mrežama, ne zbog svoje izuzetne stručnosti u ovoj oblasti, već zbog čudnih navika i seksualnih fetiša.

Kritičari smatraju da je njegov imidž previše kontroverzan i ekstravagantan za službenika javne uprave.

Objavljuje fotografije u šarenim haljinama, visokim potpeticama, šminkom, pa čak i u odeći od lateksa. Branioci novog savetnika predsednika SAD ističu njegovu kompetentnost u oblasti nuklearnog otpada.

 

Piše:
Srbija Danas
21.02.2022. 15:09
Pogledajte više