ČOKOLADNA BOMBA: Ovo je RECEPT za najslađu Milka tortu, gotova je za 10 MINUTA, topi se u ustima

05.12.2021. 14:47
Piše:
Srbija Danas
torta / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Recepttura
Najbrža i najslađa poslastica!

U susret novogodišnjim praznicima i porodičnim okupljanjima uz bogatu trpezu, donosimo vam još jedan fenomenalan recept za najslađu Milka tortu.

Torta koja se bukvalno topi u ustima, vrlo brzo se pravi, bez pečenja kora!

BUDITE OPREZNI! Ovo su rani simptomi RAKA koje IGNORIŠU i muškarci i žene

BUDITE OPREZNI! Ovo su rani simptomi RAKA koje IGNORIŠU i muškarci i žene

Snižava HOLESTEROL i utiče na RAD SRCA: Samo četiri komada ove namirnice DNEVNO će vas PREPORODITI

Snižava HOLESTEROL i utiče na RAD SRCA: Samo četiri komada ove namirnice DNEVNO će vas PREPORODITI

KAŽU DA LEČI RAK I OMOGUĆUJE POROD!? Da li je ovo mesto u SRBIJI na kojem se dešavaju NAJVEĆA ČUDA?

KAŽU DA LEČI RAK I OMOGUĆUJE POROD!? Da li je ovo mesto u SRBIJI na kojem se dešavaju NAJVEĆA ČUDA?

Potrebno vam je:

Podloga:

  • 200gr keksa (plazme)
  • 80gr maslaca

torta / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Recepttura

Fil:

  • 1l mleka
  • 3 kesice pudinga od vanile
  • 180gr šećera
  • 200gr mlečne Milka čokolade
  • 200gr bele Milka čokolade
  • 250gr maslaca
  • 400ml slatke pavlake

Ukrašavanje:

  • 100ml slatke pavlake
  • kockice Milka čokolade
  • slatke rolnice

Potupak:

Pomešajte prašak za pravljenje pudinga sa 180gr šećera, pa dodajte 20 kašičica mleka. To sve izmešajte da u smesi ne bude grudvica, ostatak mleka stavite da se kuva.

Kada mleko provri, sklonite sa ringle pa dodajte razmućenu smesu pudinga unutra, vratite na ringu i mešajte dok se smesa ne zgusne.

Dobijenu smesu podelite na dva jednaka dela, zatim u jednu dodajte mlečnu a u drugu belu Milka čokoladu i mešajte dok se ne otopi.

torta / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Recepttura

Smese pokrijte folijom i pustite da se ohlade par minuta.

Podlogu ćete napraviti tako što ćete otopiti malsac na ringli a zatim ga dodati u keks, izmešati i oblikovati u kalupu za tortu.

Kad se fil dovoljno ohladi, izmešajte ga mikserom pa dodajte 125gr maslaca u svaku od smesa. Ponovo oba fila izmiksujte mikserom da se dobije glatka krema.

Na podlogu ređajte fil po želji, možete prvo tamni pa svetli i obrnuto. Umutite slaku pavlaku i prelijte preko poslednjeg sloja na vašoj torti. Ostavite u frižideru da se ohladi bar 4 sata.

Kada je izvadite iz kalupa možete je oblikovati po želji sa komadićima Milke ili slatkim rolnicama.

Ceo postupak možete videti ovde:

 

Piše:
Srbija Danas
05.12.2021. 14:47
Pogledajte više