SESTRA JOJ JE JAVILA DA JE VIĐEN S DRUGOM! Dača Ikodinović je Natašu Bekvalac prevario sa STOMATOLOŠKOM SESTROM koja je najbolja drugarica OVE VODITELJKE

21.12.2018. 07:22
Piše:
Srbija Danas
Dača i Nataša / Izvor: Foto: Srbija Danas
Pogledajte koje...

Lepa Novosađanka Nataša Bekvalac i bivši vaterpolo reprezentativac Srbije, Danilo Ikodinović razveli su se 2011 godine.

Kajli i njene sestre su pokrenule ovaj trend, a sada se ponovo vraća na velika vrata! (FOTO)

Njen BIVŠI MUŽ dobio je DESETO DETE, a ona IZLAZI SA MUŠKARCIMA U ROMANTIČNE ŠETNJE i izgleda kao OTELOTVORENJE BOGINJE: Niko ne bi poverovao da ima 50 godina

- Naša ljubav je definitivno bila velika i nismo se razveli zato što su se ugasile emocije, već zato što više nismo mogli da živimo zajedno. Nažalost, Danilo i ja smo se upisali u red onih velikih ljubavi koje su se završile tužno. Postali smo još jedan od živih dokaza da prave ljubavi ne traju večno. Naš odnos se danas zasniva samo na onome što je najvrednije u ljudskom životu, a to je dete - ispričala je Nataša Bekvalac u jeku priča da je Danilo Ikodinović preavrio lepu sosu sa atraktivnom stomatološkom sestrom iz Novog Sada, Milicom Dražin.

Ona je bila NAJLEPŠA Jugoslovenka, a ON je bio njen OTROV! Misica kojoj je LEPOTA došla kao PROKLETSTVO!

Nataša je, kako se tada pisalo, za vezu svog supruga i pomenute stomatološke sestre saznala preko svoje sestre od tetke, pevačice Jelene Mrkić.

Milca Dražin je, kako se tada nagađalo, bila i redovni posetilac salona Natašine sestre Dragane, kao i Dačinog restorana.
Ona je danas udata, a Danilo Ikodinović je nakon toga započeo ljubavnu romansu sa odbojkašicom Majom Ognjenović i danas u u braku.

NEKA ČAROLIJA POČNE: Vodič za najoriginalnije novogodišnje poklone

Milica je najbolja drugarica popularne voditeljke "Zadruge", Dušice Jakovljević. Njih dve redovno objavljuju fotografije na društvenim mrežama.

CECA O DETALJIMA SVAĐE: Ja se na snimku slabije čujem, ali... Otkrila šta joj Dragana radi već GODINAMA

 

Piše:
Srbija Danas
21.12.2018. 07:22
Pogledajte više