SITNI ZNACI PAŽNJE: Ako vas STVARNO VOLI, muškarac će vam pokloniti OVIH 5 stvari!

22.04.2017. 08:41
Piše:
Srbija Danas
Poklon / Izvor: Profimedia
Oni govore da mu je zaista stalo.

Većina žena nije zahtevna kada su pokloni u pitanju. Najviše uživaju u sitnicama koje dobiju bez povoda jer upravo one najbolje pokazuju da ih muškarac zaista voli.

VIŠE NIJE ISTA! Prelepa Hurem je DRASTIČNO promenila izgled - da li biste je prepoznali? (FOTO)

Ovo su neke od njih:

Cveće

Zvuči pomalo kao kliše, ali mu se svaka žena uvek obraduje. Crvene ruže su siguran izbor, ali neće pogrešiti ni sa drugim buketom.

Buket cveća / Izvor: Profimedia

Čokolada

Muškarci znaju da žene vole slatkiše, a ako vas s vremena na vreme iznenadi čokoladicom koju vam donese na dejt ili kada dolazi kod vas, ili vas na njegovom stolu sačeka čokolada kada dolazite kod njega, znači da brine o tome da se osećate lepo. A zašto bi to radio, osim ako vas stvarno ne voli.

NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE! Poznata glumica tuguje zbog smrti vernog prijatelja: Sada je na boljem mestu...

Ručak ili večera

Ukoliko vašem partneru nije teško da priprema večeru ili ručak kod kuće samo za vas, to dovoljno govori koliko mu značite, pa bi trebalo da mu uzvratite na isti način.

par večera u restoranu / Izvor: Profimedia

Izlet ili putovanje

Lepo i sunčano vreme, a on vas pozove da odete u obilazak neke obližnje znamenitosti ili na piknik. Želi da se lepo provede s vama, kreativan je i zna da će vam to razvući osemeh na licu. Da vas ne voli, ne bi ni razmišljao o tome, bar ne sa vama.

NIŠTA OD POMIRENJA: Ben Aflek i Dženifer Garner se RAZVODE posle 12 godina braka!

Skuva vam kafu ili čaj, zagrli vas nežno

Bolesni ste ili neraspoloženi, a vaš dragi odmah kuva kafu da vas razbudi, pravi limunadu da što pre ozdravite ili samo zagrli i sasluša? Svaki muškarac koji stvarno voli ženu će ovo uraditi za nju. Ako vašeg dečka nema nigde kada ste bolesni, tužni ili umorni, razmislite o tome da bi možda trebalo da proneđete onog koji vas stvarno voli.

Piše:
Srbija Danas
22.04.2017. 08:41
Pogledajte više