"Ne mogu da odlučim DA LI JE OVO GROZNO ILI DIVNO!" Snimak raskošne prosidbe izazvao brojne reakcije

13.04.2024. 08:00
Piše:
Srbija Danas
Veridba / Izvor: TikTok printscreen/bloomingeventsco_
Momak koji je verio devojku nije ni bio fizički prisutan

Jedan par iz Engleske postao je viralan nakon što se na internetu našla njihova raskošna prosidba - na kojoj muškarac fizički nije ni bio. 
Organizatori prosidbe "Blooming Events", podelili su snimak na društvenim mrežama i ljudi su postali ozbiljno podeljeni.

Na snimku se vidi kako devojka sama bez partnera, prilazi prostoru ukrašenom belim ružama, ogromnim srcem i čuvenim "Marry me". Tu je i bio i violinista specijalno za ovaj događaj ali i mali ekran na kome se upravo nalazio njen momak, koji je dobio priliku da je zaprosi onlajn - direktno iz zatvora!

U opisu snimku je organizator događaja napisao: 
"Moj klijent je tražio da napravimo prosidbu za njegovu devojku u njegovo ime dok on ne izađe iz zatvora".

Devojka obučena sva u belom bila je srećna onim što vidi ali i ponudom svog momka te je bez razmišljanja rekla "da". Tada je dobila svoj prsten iako njen izabranik nije bio na kolenu ispred nje.

Korisnici društvenih mreža prekomentarisali su ovaj viralan video sa preko 2 miliona pregleda i 174.000 lajkova. Mnogi su smatrali da je cela situacija prilično romantično, ali je bilo i onih koji su rekli da u ovoj vezi postoji dosta crvenih zastavica, odnosno upozorenja od samog početka, s obzirom na okolnosti para.

"Ovo je definicija izreke 'kad neko nešto hoće o to i uradi', bez obzira na distancu, ipak je to ostvario", "Najcrvenija zelena zastava koju sam ikada video", "On očigledno nešto radi u životu, ponekad je to zločin... ponekad je to brak", " Ne mogu da se odlučim da li je ovo divno ili grozno!", "Zamislite da posle toga stojite sami. Ovo je trenutak kada želim da moj partner bude tamo. Njegov boravak u zatvoru zaista kvari trenutak", pisali su oni.

Srbija Danas/The Sun

Piše:
Srbija Danas
13.04.2024. 08:00
Pogledajte više