Bile su PRIJATELJICE - Slavni pevač ostavio ŽENU I DECU zbog KOMŠINICE, a sada vode ljubav 7 SATI DNEVNO!

10.02.2023. 15:31
Piše:
Srbija Danas/stil.rs
Sting i Trudi / Izvor: Shutterstock
Upoznali su se u komšiluku.

Jedan od najpoznatijih pevača na svetu Sting, sa suprugom Trudi u braku je od 1992. godine, a zajedno imaju četvoro dece.

Sting je godinama bio u fokusu javnosti zbog svoje izjave o sedmosatnom tantričkom intimnom odnosu s Trudi. Mnoge je iznenadila njegova izjava i divili su se paru, a onda je muzičar konačno objasnio šta hteo time da kaže.

- Ideja tantričkog intimnog odnosa se temelji na spiritualnom činu. Ne znam nijedan čistiji i bolji način izražavanja ljubavi za dvoje pojedinaca nego deljenje tog divnog, kako bih ga nazvao, sakramenta. Stojim uz to. Ne uz sedam sati, nego te ideje. Sedam sati uključuje film i večeru - objasni je kasnije pevač.

Trudi se jednom osvrnula na glasine o ovoj vrsti intimnosti i rekla je da krivi muzičara Boba Geldofa koji je imao intervju s novinarom zajedno s njenim mužem, a pri tome su ispijali pića.

- U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove sposobnosti u krevetu i Geldof je rekao da Sting može satima da vodi ljubav jer se bavi jogom. A moj suprug je pitao: "Pa, zar nisi čuo za tantrički intimni odnos?" To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti s njime - ispričala je Trudi.

SVRAB, zamagljen VID, osećaj GLADI I UMORA - Nemojte ignorisati signale organizma, ODMAH posetite LEKARA

SVRAB, zamagljen VID, osećaj GLADI I UMORA - Nemojte ignorisati signale organizma, ODMAH posetite LEKARA

PROGLAŠENA OTROVNOM - Biljka koju svakodnevno koristimo kao ZAČIN i čaj ne sme da se konzumira u ovom stadijumu

PROGLAŠENA OTROVNOM - Biljka koju svakodnevno koristimo kao ZAČIN i čaj ne sme da se konzumira u ovom stadijumu

Inače, njihova ljubavna priča oduvek je izazivala pažnju javnosti, jer kada se pevač zaljubio u Trudi bio je oženjen sa njenom najboljom prijateljicom. Naime, Sting je pre Trudi bio u braku s glumicom Frans Tomelti od 1976. do 1984., a zajedno su dobili dvoje dece.

Sting i Trudi tako su se zapravo upoznali preko Frans, koja je bila komšinica i prijateljica s Trudi. Žene su zajednički odlazile na kafu i u šoping, a porodice su im živele jedna do druge. Tako su se Sting i njegova sadašnja supruga poznavali godinama pre nego što je između njih zaiskrio ljubavni plamen – i promenio im živote.

- Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voleli smo jedno drugo, venčali se i dobili još dece, to je naša priča - rekla je Trudi.

Sting i Trudi / Izvor: Profimedia

Ali iako se može činiti naizgled jednostavno, bilo je ipak malo komplikovano. U trenutku započinjanja afere s Trudi njegova tadašnja supruga je tek rodila njihovo dete te je bila posebno ranjiva, a suprug je varao iza leđa s najboljom prijateljicom.

Samo godinu nakon što se saznalo za njihovu vezu 1982., Trudi je već bila trudna s njihovim prvim detetom, a on je krenuo na svetsku turneju s bendom Polis na kojoj mu se pridružila i ona. Te iste godine kada se rodila njihova kćerka, Sting se i službeno razveo od Francis, a ostatak je, kako mnogi kažu, istorija.

Sting i Trudi / Izvor: Profimedia

Trudi i Sting rekli su sudbonosno da tek 1992., nakon deset godina veze. Trudi je na venčanje stigla jašući na konju kojeg je Sting držao za uzde, obučena u zlatnu Versaće haljinu. Danas su u braku više od 30 godina te svakoga dana dokazuju kako njihova ljubav definitivno nije bila prolazna afera već prst sudbine koji im je pokazao kako su jedno drugome srodna duša.

Šta je zapravo tantrički intimni odnos?

Tantrički intimni odnos je idealan za dugogišnje parove, jer uključuje sve nivoe povezanosti dve bliske osobe, produbljuje tu bliskost i podiže odnos na viši nivo.

Pre svega, morate izdvojiti nekoliko sati bez ometanja, u bezbednom prostoru, u kome postojite samo vas dvoje. Isključite telefone, zvono na vratima i sve druge distrakcije, da biste mogli svu pažnju da posvetite jedno drugom. Tantrički intimni odnos može trajati sat ili dva, ili ceo dan – zavisi od vas i vašeg partnera. Počnite sa dva sata tantričke prakse, a jednom kada uspostavite vezu izvan fizičkog nivoa, shvatićete da vam je to prekratko i da želite još. Evo koraka koje treba da pratite (i napravite pauzu kad god poželite).

seks / Izvor: Profimedia

Sednite jedno preko puta drugog prekrštenih nogu, a ako vam to nije udobno, možete klečati, odnosno, sedeti nogu podvijenih ispod sebe. Možete se osećati uzbuđeno zbog same činjenice da radite nešto novo i zbog nesigurnosti kako će vam ići, pa zato dajte sebi vremena da se opustite i umirite. Gledajte se u oči i lagano milujte jedno drugo – po licu, rukama, grudima, stomaku, po celom telu, koliko možete da dosegnete. Zažmurite dok to radite i nastavite milovanje, kružeći oko erogenih zona, bez njihovog dodirivanja.

Pojačavanje uzbuđenja

Sedite leđa uz leđa, osećajući kako vam se tela naslanjaju jedno na drugo i dodiruju. Stavite jednu ruku na srce, a drugu na intimne delove i lagano se ljuljajte napred – nazad, dok duboko i dugo udišete i izdišete. Zatvorite oči i vizualizujte boje i ne razmišljajte ni o čemu, osim o želji koju imate jedno prema drugom. Posle nekog vremena počećete da osećate uzbuđenje. Ako neko od vas počne da se ljulja brže u intimnom uzbuđenju, drugi partner bi trebalo da ograniči tempo i zadrži istu brzinu. Zamislite intimni odnos i zatvorenih očiju posmatrajte kako se boje formiraju i ispunjavaju vas energijom.

 

Piše:
Srbija Danas/stil.rs
10.02.2023. 15:31
Pogledajte više