Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!

15.04.2020. 19:31
Piše:
Srbija Danas/Still
Uskršnja jaja / Izvor: Profimedia
Pokušajte.

Ako se ljubitelj prelepe tufnaste šare, predlažemo da se one ove godine nađu i na uskršnjim jajima, i to vrlo lako.

Ručak po grčkom receptu: Piletina sa limunom i kuskusom

Ručak po grčkom receptu: Piletina sa limunom i kuskusom

Vitaminska bomba: Čorbica sa spanaćem (RECEPT)

Vitaminska bomba: Čorbica sa spanaćem (RECEPT)

OBRATITE PAŽNJU: Evo koliko često treba da peremo odeću koju nosimo po kući!

OBRATITE PAŽNJU: Evo koliko često treba da peremo odeću koju nosimo po kući!

Postoje dva jednostavna načina:

1. Pucketava folija

Ofarbajte jaja u željenu boju, pa drugu jestivu boju (najbolje da bude dobar kontrast) namažite preko pucketave folije, a zatim u nju umotajte jaje, kako bi se tufne preslikale.

Uskršnja jaja / Izvor: Profimedia
2. Olovka za brisanje

Ako želite da vaša šarena jaja imaju bele tufnice, iskoristite olovku za šaranje koja dolazi u gotovo svim setovima za ukrašavanje jaja.

Jednostavno, olovkom brišite boju sa ofarbanog jajeta pomoću olovke i dobićete neodoljive bele tufnice! Naravno, za ovaj trik jaja bi trebalo da budu sa belom ljuskom.

Zaželeli smo ih se: Kako najbolje ispržiti mlade krompiriće

Zaželeli smo ih se: Kako najbolje ispržiti mlade krompiriće

Kad nemate kvasac ili prašak za pecivo: Ovo može biti dobra zamena

Kad nemate kvasac ili prašak za pecivo: Ovo može biti dobra zamena

Jednostavno i ukusno: Hrskava pita sa sirom i prazilukom (RECEPT)

Jednostavno i ukusno: Hrskava pita sa sirom i prazilukom (RECEPT)

Samo se na prvi mah čini da je komplikovano: Pohovani karfiol sa belim lukom i pavlakom u rerni

Samo se na prvi mah čini da je komplikovano: Pohovani karfiol sa belim lukom i pavlakom u rerni

Nov izazov na Instagramu naterao žene da se skinu: Na sebi imaju samo jednu stvar (FOTO)

Nov izazov na Instagramu naterao žene da se skinu: Na sebi imaju samo jednu stvar (FOTO)

 

Piše:
Srbija Danas/Still
15.04.2020. 19:31
Pogledajte više