Svaka žena mora da ima ovih 10 CRNIH modnih komada u svom ormanu! (FOTO)

26.11.2018. 13:54
Piše:
Srbija Danas
Anđelina / Izvor: Profimedia
Pod obavezno!

Čak i ako crna nije vaša omiljena boja, sigurno često u svoje odevne kombinacije uklapate barem jedan crni komad.

Veljko otkrio kako tepa svojoj Verici: Da li ste očekivali ovako nešto?

Neutralna crna slaže se sa svim bojama i sjajno ublažava šarenilo, zbog čega je svaka garderoba nezamisliva bez ijednog crnog komada. A da biste bile potpuno bezbrižne pri slaganju svakodnevnih autfita, u ormanu bi trebalo da imate ovih 10 crnih komada:

1. Crni kaput

Čak i ako svake godine kupujete novi zimski kaput ili jaknu, jer ne možete odoleti trendovima, kladimo se da ćete klasični crni kaput nositi češće od trendi modela, jer će se bolje uklopiti u vaše svakodnevne stajlinge. 

JEDNOSTAVNO I JEFTINO! Napravite USISIVAČ od obične plastične FLAŠE! (VIDEO)

2. Crna kožna jakna

Još jedan večiti klasik koji prkosi trendovima i odlično se uklapa u sve stilove.

3. Crne pantalone

Ne znate šta da obučete? Klasične crne pantalone spasiće svaku takvu situaciju, jer idu uz sve što imate u ormaru i prolaze u svim prilikama, a uz to i uvek sa sobom nose dozu elegancije.

4. Crni sako

Osim što će svaki vaš autfit u trenu učiniti elegantnijim, crni sako poslužiće vam i kao još jedna jesenja, odnosno prolećna jakna. Naš savet je da uložite u crno odelo, jer tako dobijate i sako i već spomenute pantalone.

5. Crna košulja

Baš poput bele, crna košulja postala je klasik koji ne izlazi iz mode i uklapa se u sve stilove.

6. Crna majica

Zapravo dve crne majice - jedna s kratkim i jedna s dugim rukavima. Ovaj osnovni komad je savršena podloga za autfit i sigurno ćete često posezati za njim.

7. Crna haljina

Ova lista ne bi bila potpuna bez omiljenog modnog klasika većine žena - crne haljine. Vaerujemo da je malo onih koje nemaju nijednu u ormaru, a ako ste među njima, krajnje je vreme da je nabavite.

8. Crna torba

Uopšte ne možemo zamisliti život bez ijedne crne torbe. Ako među vama postoje one koje žive bez jedne i nemaju svakodnevne probleme sa slaganjem stajlinga, molimo vas da nam odate svoje tajne.

9. Crne čizme

Visoke, niske, s potpeticom ili bez nje, sasvim je svejedno koje ćete odabrati, bitno je da imate barem jedne crne čizme koje ćete lako iskombinovati s većinom garderobe.

10. Crne salonke

Za ovo se nećemo ni truditi da dajemo dodatna objašnjenja. Jednostavno vam trebaju!

 

Piše:
Srbija Danas
26.11.2018. 13:54
Pogledajte više