TAJ ZVUK I MIRIS... Ova prelepa plavuša iz serije "Istine i laži" obožava opasan sport pun ADRENALINA

27.05.2018. 19:34
Piše:
Srbija Danas
Bojana Ordinačev / Izvor: Foto: Facebook prinscreen/Bojana Ordinačev
Čudno za jednu ženu

Poslednjih nekoliko meseci Bojanu Ordinačev gledate u ulozi radio voditeljke Kristine u seriji "Isitine i laži", a ova krhka plavuša "loži" se na jedan opasan sport.

- Obožavam Moto GP trke i redovno ih pratim. Prošle godine sam isplanirala godišnji odmor tako da sam na putovanju kroz Evropu bila u Nemačkoj na dan trke i uživo gledala vožnju neustrašivih motociklista. To je sport koji ljudi ili vole, ili ne, nema sredine. Obožavam taj zvuk, miris benzina, brzinu. Prisustvovati trci je posebno iskustvo. Na motor sam prvi put sela kad mi je bilo dvanaest godina. Uživam i da me neko drugi vozi i da upravljam sama. Neko vreme imala sam i svoj motocikl. Sada ga nemam, ali kada poželim da se provozam, mogu i da pozajmim neki. Veliki sam navijač Valentina Rosija - rekla je ranije za "Gloriju" Bojana.

PREPOZNAJETE LI JE? Ova lutkica je danas jedna od naših najlepših glumica! (FOTO)

Ova šarmantna glumica ističe da, ipak, dugo nije vozila motor.

- Imam kod kuće jedan koji je za mene veliki i težak, tako da nemam dozvolu da ga vozim, ni pravnu, ni emotivnu od ukućana. Neverovatan je adrenalin koji osećate dok vozite - objasnila je ona uzbuđenje koje oseti.

SADA JE FRAJERČINA I PO - A evo kako je Aleksandar Radojičić IZGLEDAO kao tinejdžer (FOTO)

A na svako moto putovanje, priznaje, ide sa dečkom, ali ne želi da ga javno eksponira.

- Moj dečko nije javna ličnost i ne želi to da postane, tako da ja to poštujem. Potpuno uživamo u takvom vidu zabavljanja - istakla je ona.

 

Piše:
Srbija Danas
27.05.2018. 19:34
Pogledajte više