STRAŠNO! SAHRANILA ljubav, preživela TUMOR, TRPELA BATINE - Sve tragedije Anabele Atijas i to NIJE SVE

19.04.2023. 12:25
Piše:
Srbija Danas
anabela / Izvor: Foto: YouTube printscreen/Blic TV
Popularna pevačica iskusila je velika bol u mladim godinama koji je ostavio neizbrisiv trag na njenoj duši

Pevačica Anabela Atijas ne krije da je imala teško detinjstvo. Iako o svom odrastanju retko govori u javnosti, bol koju je iskusila u mladim godinama ostavila je neizbrisiv trag na njenoj duši. 

ZEMLJU OČEKUJU VELIKE PROMENE kojima ćemo se TEŠKO PRILAGODITI! "Spremite se za BES i agresiju" - upozorava astrolog za SD

ZEMLJU OČEKUJU VELIKE PROMENE kojima ćemo se TEŠKO PRILAGODITI! "Spremite se za BES i agresiju" - upozorava astrolog za SD

DOKTOR UPOZORAVA! Ovo jedemo SVAKI DAN, a izaziva OŠTEĆENJA NA MOZGU: "Obično OVA hrana stoji na polici"

DOKTOR UPOZORAVA! Ovo jedemo SVAKI DAN, a izaziva OŠTEĆENJA NA MOZGU: "Obično OVA hrana stoji na polici"

Anabela je najpre kao devojka morala da zajedno sa svojom porodicom pobegne iz Bosne i Hercegovine kad se razbuktao rat.

Njeno rodno Goražde bilo je militarizovana zona u kojoj je bilo nemoguće živeti, pa je porodica Bukva spas potražila u Švedskoj. Međutim, pre toga, roditelji buduće pevačice su se razveli, što je za nju bio veliki udarac. Teže je podnela to što su morali da se zbog rata još više razdvoje.

Anabelin otac ostao je u Bosni, a ona je s majkom i sestrama otišla u Švedsku. Pune četiri godine nije imala nikakve vesti o tome da li joj je otac živ ili mrtav, o čemu je više puta govorila u javnosti. U tom periodu nastradao je i njen prvi momak, za koga je bila izuzetno vezana. On je poginuo u saobraćajnoj nesreći kad je Anabela imala 17 godina.

Plejada ružnih događaja, stres i patnja odrazili su se na njeno zdravstveno stanje. Kasnije, konstatovan joj je rak dojke, pa je morala na operaciju. Na svu sreću, bolest je otkrivena u ranoj fazi, pa je uspešno izlečena.

Činilo se da je rano srela svoju srodnu dušu, densera Gazmena Gagija Đoganija, za koga se i udala. A potom je izgledalo da je s naglom popularnošću njihove grupe Fanki Dži osetila sve čari života slavnih. Međutim, niko nije ni slutio da je u tom braku, u kojem je rodila ćerke Lunu i Ninu, postala žrtva porodičnog nasilja, koje je trajalo 17 godina.

Trpela je brutalne batine i prebijanja, zbog čega je često morala da nanosi intenzivnu šminku kako bi sakrila modrice i podlive, a o tome je tek nakon razvoda od Gagija javno progovorila. Zlostavljanje nije bio jedini problem, veliki ožiljak na njenoj duši ostavio je i spontani pobačaj kad je sa još zvaničnim suprugom po treći put ostala trudna s blizancima. Nakon što su lekari ustanovili da su oba deteta umrla u njenoj utrobi, pevačica je morala da odradi još dva nastupa jer je Gagi rekao da ne može da otkaže tezge, o čemu je pričala u Imaginarijumu, u rijalitiju Zadruga.

Posle razvoda Gagi i njegov brat Đole Đogani počeli su da je progone i brane joj da radi i nastupa pevajući pesme grupe Fanki Dži. Iako se činilo da je sunce konačno ogrejalo kad je uplovila u vezu s bosanskim biznismenom Adrejem Atijasom, i to se na kraju izjalovilo. Venčali su se i dobili preslatnu ćerkicu Blankicu. Sa strane je sve delovalo kao bajka, ali njen suprug se borio s velikim porocima – nije uspevao da se oslobodi zavisnosti od alkohola i narkotika.

To je bio i glavni razlog njihovog rastanka pre par godina. Andrej se tek nedavno podvrgao kliničkom lečenju, koje mu je pomoglo, a sada su u skladnoj vezi.

Na Anabelino psihičko stanje dosta je uticalo i to što je njena najstarija naslednica Luna provela dve i po godine u „Zadruzi“. Kad je prvi put kročila u rijaliti, Luna je uplovila u vezu s tada oženjenim Slobom Radanovićem, zbog čega je njena majka bila pod stalnim pritiskom, trpela je napade tzv. antifanova, a ujedno svakodnevno gledala nervne slomove svoje ćerke i proživljavala ih zajedno s njom nemoćna da joj na daljinu pomogne. Anabela je tada javno priznala da posećuje psihijatra i da pije antidepresive, koji joj pomažu da normalno funkcioniše.

 

Piše:
Srbija Danas
19.04.2023. 12:25
Pogledajte više