"VIŠAK PLODOVE VODE ILI GESTACIJSKI DIJABETES?!" Objavila fotografiju u OSMOM MESECU TRUDNOĆE, jedan detalj izazvao lavinu reakcija...

28.02.2023. 06:51
Piše:
Srbija Danas
trudnica / Izvor: Foto: TikTok printscreen/mommy1987003
Trudnoća nije ista za sve žene!

Veličina stomaka u trudnoći zaista je individualna, ali ponekad jestomak toliko veliki da su i potpuni stranci uvereni da je reč o višeplodnoj trudnoći.

Trudnoća je različita za sve, a kada je reč o trudničkom stomaku, i oni se jako razlikuju od trudnice do trudnice.

Postoji onoliko veličina i oblika stomaka koliko postoji i trudnica. Bez obzira na veličinu i oblik, trudnice su jednostavno preslatke.

No, postoje i one trudnice koje su toliko velike da su potpuni stranci zabrinuti za njihovo zdravlje. Tip žena koje nikada nećemo videti na reklamama za trudničku odeću.

Upravo taj "problem" ima jedna trudnica, koja se u trudnoći ugojila 16 kilograma do 38. nedelje trudnoće, ali stomak joj je toliko porastao da su ljudi uvereni da nosi trojke.

"Mislim da će mi ovo biti najveća beba", priznaje i sama Rene.

"Svi misle da nosim više beba, ali to je samo jedan veliki dečko. Mogao bi da ima 4.5 kilograma. Moj suprug je rođen težak 5 kilograma", dodala je. Rene bi trebalo da se porodi 22. februara, a mnogi željno iščekuju da saznaju je li zaista trudna sa samo jednim detetom.

Nedavno je na TikToku objavila i snimak sa ultrazvučnog pregleda kako bi dokazala da nosi jednu bebu. "Ne patim od viška plodove vode ili gestacijskog dijabetesa.

Ne bojim se porođaja jer ću ići na carski rez", tvrdi i otkriva da je poslednje dete koje je rodila na rođenju imalo 4252 grama.

 

Piše:
Srbija Danas
28.02.2023. 06:51
Pogledajte više