Uvek nekako završi u zapećku, ali OVA PRELEPA MANEKENKA sada je pozirala u TOPLESU i pokazala da joj NEMA RAVNE kada je seksepil u pitanju!

20.02.2019. 18:50
Piše:
Srbija Danas
Šanina Šajk / Izvor: Foto: Instagram/shaninamshaik
Predivna je...

Šanina Šajk je manje poznata od dame sa kojom deli isto prezime - Irine, ali je svakako jedna od najlepših manekenki sveta.

Toliko novca za JEDNU haljinu? Da li je ovaj izgled Jelene Karleuše vredan tih para? (VIDEO)

Toliko novca za JEDNU haljinu? Da li je ovaj izgled Jelene Karleuše vredan tih para? (VIDEO)

Ova dama egzotične lepote je jedna od Viktorijinih anđela, a premda ne može da se pohvali isuviše bujnim atributima, diči se vitkom, skladnom i zategnutom figurom.

Ona je veoma popularna i na Instagramu gde je prati više od milion i po ljudi, a Šanina ih redovno počasti ponekom provokativnom fotografijom.
Crnokosa manekenka nedavno je podelila fotografiju u toplesu, pokazavši koliko je samo seksi, čak i kada se na fotografiji zapravo ne vidi ništa bezobrazno.

Šanina je pozirala u crnim kožnim pantalonama i kratkoj kožnoj jaknoj, ispod koje nije nosila ništa, pa je pošteno zagolicala maštu muškarcima širom sveta.
Ova seksi fotografija prikupila je više od 70.000 lajkova i pregršt komentara, a manekenka je pokazala da njeno vreme tek dolazi!

Piše:
Srbija Danas
20.02.2019. 18:50
Pogledajte više