VELIKA BOL: Rada Manojlović ne krije tugu - NJENU SMRT nikada neće preboleti

27.07.2017. 20:38
Piše:
Srbija Danas
Rada Manojlović / Izvor: Foto: YouTube printscreen/Grand Magazin Tv Grand
Svi smo uz nju.

Naša popularna pevačica Rada Manojlović obično je raspoložena i nasmejana, ali ima i ona svojih trenutaka kada joj nije do smeha. 

Nećete verovati KOJE SU PRVE REČI malog Jakova! Seka, oduševljena, sve snimila! (VIDEO)

Gostujući u emisiji "Grand magazin", Rada je podelila sa gledaocima da majčinu smrt nikada neće moći da preboli i da bez obzira što je od tada prošlo mnogo godina, tuga i bol ostaju isti. 

- Ako gledamo po karijeri i po uspehu i po svemu što sada imam, meni je Bog mnogo dao, ali gledamo porodično, taj moj porodični gubitak, mogu da kažem da mi je sve dao, ali i sve uzeo. Nikakav moj uspeh i sve što ću ja u životu postići ne može da se uporedi sa 15 godina tuge. To je jednostavno tako. Velika radost i velika žalost u isto vreme. Hajmo neke druge teme, meni je teško o tome da pričam - rekla je Rada i dodala:

KARLEUŠA SE POČASTILA: Samo jedna stvar na Jeleni vredi KAO auto, totalni šok, GDE BAŠ TO!? (FOTO)

- Ne volim da pričam o tome. Isto se osećam kao i tada. Taj osećaj je jenjava, ali to je valjda karma svih uspešnih ljudi. Čitam i o nekim svetskim zvezdama. Svi su neke velike patnje prošli - iskreno je rekla ona dok je, kako se čini, jedva uspevala da ne zaplače. 

 

Piše:
Srbija Danas
27.07.2017. 20:38
Pogledajte više