VENČANICU IZABRALA U PARIZU: Jelisaveta SPREMNA za svadbu sa Teom

09.06.2017. 22:53
Piše:
Srbija Danas/Informer
Jelisaveta Orašanin / Izvor: Foto: Instagram printscreen/jagodeumagli
Glumica polako privodi kraju pripreme za venčanje.

Jelisaveta Orašanin kupila je u Parizu venčanicu koju će nositi 25. juna u beogradskom klubu "Privrednik", gde će se udati za košarkaša Miloša Teodosića. Ona je iz Francuske, gde je boravila nekoliko dana, direktno otišla kod budućeg supruga u Moskvu kako bi se pohvalila haljinom koju je odabrala za njihov najsrećniji dan. 

REVOLUCIJA U "VOGU": Prvi put u istoriji manekenka s hidžabom krasi naslovnicu! (FOTO)

- Jelisaveta je prvo tražila venčanice po Beogradu, ali kada ništa nije našla, otputovala je u Pariz. Ona je nekoliko dana provela tražeći adekvatnu haljinu, koju je na kraju i našla - kaže izvor blizak glumici i nastavlja:

- Provbitno je trebalo da se vrati u Beograd, ali pošto je želela uživo da prenese Teu svoje utiske o venčanici, promenila je let i zakazala novi za Moskvu.

PLAVUŠA, ZAKOPČANA DO GRLA: Slađa je danas prava bomba, a na početku karijere je izgledala OVAKO! (FOTO)

Kako "Informer" saznaje, Teodosić nije ni znao da će Jelisaveta doći kod njega.

- Miloš nije imao pojma da će ona doći. Želela je da ga iznenadi. S vrata mu se pohvalila da je kupila venčanicu, ali nije želela da mu pokaže kako izgleda jer je po narodnom verovanju to maler, pa nije htela da izbaksuzira.

Miloš Teodosić / Izvor: MN Press

Koliko su košarkaš moskovskog CSKA i glumica srećni govori i činjenica da su se konačno slikali zajedno i dopustili da se ta fotografija objavi na društvenim mrežama, što do sada nije bio slučaj.

U Moskvi trenutno borave i Jelisavetine kolege, Andrija Milošević, Viktor Savić i Aleksandar Radojičić. Glumica ih je sve odvela na utakmicu CSKA - Hinki.

Oduševljenje što gleda Teodosića Andria Milošević nije mogao da sakrije, pa je na Instagramu ispod zajedničke slike napisao:

- 'Teo - ne 'teo, mi došli!

Piše:
Srbija Danas/Informer
09.06.2017. 22:53
Pogledajte više