Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo jelo idealno za doručak ili večeru. Savršena mešavina povrća, suhomesnatih prerađevina uz dodatak jaja koja u potpunosti obogaćuju ovo jelo i doprinose hranljivosti.
Žena se PORODILA u ROKU od 40 SEKUNDI - Kao da je kinula, nije morala da se muči, a reč je o posebnom stanju
Žena se PORODILA u ROKU od 40 SEKUNDI - Kao da je kinula, nije morala da se muči, a reč je o posebnom stanju
Tri trika za izbegavanje MIGRENE OD RAČUNARA: Ovo su načini da smanjite umor očiju kad koristite kompjuter
Tri trika za izbegavanje MIGRENE OD RAČUNARA: Ovo su načini da smanjite umor očiju kad koristite kompjuter
Potrebno je:
- 100 gr suhomesnatog (salama, šunkarica)
- 1 paradajz
- 1 paprika
- 2-3 lista kačkavalja
- 1 jaje suvi začin
- persunov list
- ulje
Priprema:
Na ulju propržiti listove suhomesnatog, i štapice paprika. Dodati oljusten paradajz i preko listove kačkavalja. U sredinu ubaciti jedno jaje i sve posuti suvim začinom i seckanim peršunovim listom. Polako sve skliznuti u tanjir iz tiganja. Spremite komadice hleba i jelo je spremno.