FANTASTIČNO SOČAN: Recept za savršen RUČAK po svačijem ukusu - samo ovako vas neće NADIMATI (RECEPT)

24.04.2022. 15:58
Piše:
Srbija Danas
bb / Izvor: Foto: Jelena Petrović
Prijatno!

Danas vam iz bakine kuhinje predstavaljmo recept za meso i kupus - takozvani podvarak. Evo kako da pripremite ovaj ukusan i veoma hranljiv ručak, idealan za ovaj hladan zimski dan. 

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Da li je realno ovo? Maja Berović pre PLASTIČNIH OPERACIJA - neprepoznatljiva je! (VIDEO)

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Da li je realno ovo? Maja Berović pre PLASTIČNIH OPERACIJA - neprepoznatljiva je! (VIDEO)

DEVICE očekuje neverovatan dobitak, STRELČEVIMA dobar dan za ljubav: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 24. APRIL

DEVICE očekuje neverovatan dobitak, STRELČEVIMA dobar dan za ljubav: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 24. APRIL

Potrebno je:

  • dve glavice kiselog kupusa
  • 100 gr suve slanine
  • biber, slatka i tucana paprika
  • 200 gr suvih rebara
  • 2 svinjske krmenadle od vrata
  • 3-4 čena belog luka...lovorov list
  • pileći bataci 

bb / Izvor: Foto: Jelena Petrović

Priprema:

Kupus ako je prekiseo oprati u jednoj ili dve vode. Slaninu iseći na listiće pa propržiti da pusti mast i sipati u kupus. 

Dodati kašiku masti ili malo ulja, papriku jednu i drugu, seckani beli luk. Ubaciti lovorov list suva rebra. 

Meso posoliti  dodati začine premazati uljem. Kupus dinstati oko 30 minuta sipati u tepsiju ili sud koji ide u rernu. 

Odozgo poredjati  i peći u rerni na 200 stepeni C oko sat vremena

 

Piše:
Srbija Danas
24.04.2022. 15:58
Pogledajte više