Bivši kuvar Kristijana Ronalda otkrio je detalje neverovatne ishrane zvezde Mančester junajteda koja mu pomaže da ostane u izvanrednoj formi. Đorđo Barone bio je kuvar portugalske superzvezde tokom tri godine provedene u Italiji i otkrio je šta je bilo na Ronaldovom meniju iz dana u dan.
- Nema skupe hrane - rekao je Barone, već zdrave hrane. Koristim organsku i prirodnu hranu - ribu, piletinu, teletinu, jaja, avokado, kokosovo ulje i crni pirinač. Morate se brinuti za svoje telo kao da se brinete o "ferariju".
Veruje se da petostruki dobitnik "Zlatne lopte" preferira ishranu bogatu proteinima, s minimalnom količinom šećera, masti i ugljenih hidrata.
Osim što je osmislio Ronaldovu ishranu, Barone je kreirao i ishranu igračeve partnerke Georgine Rodrígez i njihovo četvoro dece.
Navodno su omiljena hrana šesteročlane porodice kozice, hobotnica, teletina, cele žitarice i salate.
Barone je objasnio i kako Ronaldo sagoreva toliko kalorija, naglašavajući važnost određenih ulja i tečnosti.