Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo odličan recept za najhrskaviju piletinu sa krompirom.
Skuvajte lekovitu JESENJU KAFU od žira: Okrepljuje organizam i poboljšava krvnu sliku, pomaže kod problema sa ŠTITNOM ŽLEZDOM
Skuvajte lekovitu JESENJU KAFU od žira: Okrepljuje organizam i poboljšava krvnu sliku, pomaže kod problema sa ŠTITNOM ŽLEZDOM
Ova KONZERVIRANA HRANA JE NEZDRAVA! Dobro obratite pažnju na deklaracije, sadrže i previše soli i šećera
Ova KONZERVIRANA HRANA JE NEZDRAVA! Dobro obratite pažnju na deklaracije, sadrže i previše soli i šećera
Potrebno je:
- pileći bataci
- 1 kašika kisele pavlake
- 1 kašika soja sosa
- 3 čena izdrobljenog belog luka
- soli
- bibera
- začina za piletinu bilo koji
- malo ulja
- kesa za pečenje
- po želji krompir
Priprema:
Meso posoliti i posuti začinom. Dodati soja sos, pavlaku, beli luk, biber, malo ulja i sve izjednačiti. Ostaviti par minuta. Rernu uključiti na 220 stepeni C. Meso spakovati i rasporediti u kesu pa zavezati. Malo izbušiti. Peći 50-60 minuta. Uz meso predlazem pečen krompir.