PUNJENO BELO MESO IZ RERNE! Spremite piletinu po receptu iz bakine kuhinje, hranljivo, ukusno i DIJETALNO (VIDEO)

26.09.2023. 09:50
Piše:
Srbija Danas
piletina / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic
Idealan predlog za današnji ručak!

Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za punjeno belo meso. 

Potrebno je:

  • pileće grudi
  • 2 kašičice začina za piletinu
  • soja sos
  • 1 manja crvena sveža paprika
  • 1 manji paradajz
  • 1/2 crnog luka
  • 3 čena belog luka
  • 2 kuvana jaja
  • 1 puna kašika senfa ili majoneza
  • 1 puna kašika pavlake
  • 50 gr na kocke feta sira
  • 50 gr struganog kačkavalja
  • soli, bibera
  • persunov list
Pomaže kod PROBAVNIH i problema sa BUBREZIMA - Idealna užina u toku JESENI, NE GOJI, puna je vitamina i minerala

Pomaže kod PROBAVNIH i problema sa BUBREZIMA - Idealna užina u toku JESENI, NE GOJI, puna je vitamina i minerala

"Otkako sam otkrio VATRENI NAPITAK, ni dana više nisam bio prehlađen" - Sve SASTOJKE već IMATE u kuhinji

"Otkako sam otkrio VATRENI NAPITAK, ni dana više nisam bio prehlađen" - Sve SASTOJKE već IMATE u kuhinji

Priprema:

Meso zaseći na pola ne sasvim pa za zarezati na kocke. Posoliti pobiberiti i staviti začina za piletinu.

Ubaciti soja sosa malo ulja i sve izjednačiti. Staviti u pleh oblozen pek papirom. U činiju staviti seckanu papriku, seckan paradajz, beli luk izdrobljen, crni luk sitno sečen, kuva jaja isečena na kocke, pavlaku, senf, posoliti i sve izjednačiti. Podeljiti na pola pa staviti na svaki komad mesa. Odozgo zavrsiti sa rendanim sirom. Peći na 200 stepeni C oko 40-45 minuta.

Ceo recept pogledajte na videu u prilogu. 

 

Piše:
Srbija Danas
26.09.2023. 09:50
Pogledajte više