POSNI RUČAK IZ BAKINE KUHINJE - Jelo koje se brzo priprema od raznog povrća, veoma je zdravo i HRANLJIVO (VIDEO)

05.03.2023. 09:33
Piše:
Srbija Danas
bakinja kuhinja / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic
Pripremite danas za vas i ukućane!

Danas vam iz bakine kuhinje preporučujemo recept za posni ručak, pun boja i raznog povrća. 

Potrebno je:

  • 400 gr šampinjona
  • 2 veze mladog luka
  • 1 veća kisela paprika ili iz zamrzivača
  • ulja,
  • suvi začin po želji
  • biber
  • so,
  • beli luk

Kao prilog predlažem pržen krompir.

Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Savetnica za ishranu otkrila DOMAĆI ELIKSIR za poboljšanje parametara (RECEPT)

Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Savetnica za ishranu otkrila DOMAĆI ELIKSIR za poboljšanje parametara (RECEPT)

Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol

Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol

Priprema:

Šampinjone obrišite ili operite, odvojte drškice i ostavite za čorbicu. Mlad luk isecite na duže komade i papriku na tanje štapiće. Stavite u tiganj i malo propržitee, pa dodajte šampinjone. Posolite i stavite prstohvat začina. Posle 15 minuta okrenite šampinjone. Pržite poklopljen pa kad tečnost ispari sklonite sa šporeta i rešetkom izvadite u tanjir da ne stoje u masnoći. To možete ispržiti krompir. Pospite sitno seckanim perjem mladoga luka i seckanim beli lukom.

Krompir po želji malo poprskajte kečapom... Uživajte

 

Piše:
Srbija Danas
05.03.2023. 09:33
Pogledajte više