Punjene paprike mogu se pripremati na razne načine, ali će vas ovaj bakin oduševiti.
Evo zašto SLANINU nikada ne biste trebali da stavljate u FRITEZU NA VRUĆ VAZDUH - Osim ZDRAVLJA, može da ugrozi i KUĆU
Evo zašto SLANINU nikada ne biste trebali da stavljate u FRITEZU NA VRUĆ VAZDUH - Osim ZDRAVLJA, može da ugrozi i KUĆU
Jesenja DIJETA DELUJE U ROKU od SEDAM DANA - Namirnice koje pomažu da detoksikujete organizam, brzo ćete primetiti razliku
Jesenja DIJETA DELUJE U ROKU od SEDAM DANA - Namirnice koje pomažu da detoksikujete organizam, brzo ćete primetiti razliku
Potrebno je:
- 6 polovina paprika
- 2 jaja
- 200 gr sira
- 3 čena belog luka
- 100 gr šunke
- 100 gr kačkavalja
- 1 manji paradajz
- ml biber po želji
- origana seckan
- peršunov list
- malo ulja
Priprema:
Izdrobiti sir, dodati jaja pa izjednaciti. Dodati seckanu šunku, seckan beli luk, na kocke paradajz, biber, origano peršun i sve izjednaciti. Paprike iseći na pola i poređati u podmazan pleh. Puniti sa izmešanim nadevom. Odozgo staviti po kasiku rendanog kačkavalja i malo seckane slanine. Peci na 210 stepeni C 30 minuta. Servirati toplo.
Detaljniji recept na videu.