ZDRAVO I UKUSNO! Savršeno pečena, mekana i sočna PILEĆA DŽIGERICA sa lukom po BAKINOM RECEPTU (RECEPT)

21.07.2022. 09:06
Piše:
Srbija Danas
bakina kuhinja / Izvor: Foto: YouTube printscreen/Jelajelena Petrovic
Prste da poližeš

Potrebno je  :

  • 1 glavica crnog luka
  • 400 gr pileće džigerice
  • 2 čena belog luka
  • so, ulje
UŽINA ZA MRŠAVLJENJE: Kim Kardašijan otkrila recep za SUPERZDRAV OBROK, sadrži puno proteina i vlakana (VIDEO)

UŽINA ZA MRŠAVLJENJE: Kim Kardašijan otkrila recep za SUPERZDRAV OBROK, sadrži puno proteina i vlakana (VIDEO)

PUTINOV "KRVAVI ELIKSIR" NAJSKUPOCENIJI LEK NA SVETU: Iznenadićete se od KOJE ŽIVOTINJE se pravi i šta sve LEČI!

PUTINOV "KRVAVI ELIKSIR" NAJSKUPOCENIJI LEK NA SVETU: Iznenadićete se od KOJE ŽIVOTINJE se pravi i šta sve LEČI!

Priprema:

Džigericu iseći po želji, može i celi komadi. Na ulju prodinstati 10 minuta pa je pustiti da se zapeče i posoliti. Izvaditi pa u tu masnoću ubaciti luk na rebarce kao i beli luk. 

džigerica / Izvor: Foto: YouTube printscreen/Jelajelena Petrovic

Pržiti minut dva. pa preliti džigericu. Služiti toplo.

 

Piše:
Srbija Danas
21.07.2022. 09:06
Pogledajte više