Skip to main content
automobil na šinama

Hteo da izbegne gužvu vožnjom preko tramvajskih šina – NIJE SE DOBRO PROVEO: Pogledajte prizor...

Foto: Youtube Printscreen/ ÜLKE TV
Gume nisu izdržale pa je ostao zaglavljen između tramvajskih šina.

Verovatno ste i sami bili svedoci bahatog ponašanja vozača, najčešće u skupocenim automobilima, koji se kroz kolone probijaju na razne nedozvoljene načine. Sličan scenario dogodio se na ulicama Istanbula kad je vozač Range Rovera odlučio da zaobiđe saobraćajnu gužvu.

Vozio je iz četvrti Karakoj u Eminonu i, kako pokazuju snimci, odlučio da projuri tramvajskom prugom kako bi što pre stigao do odredišta. Pritom ga tamošnja patrola saobraćajne policije nije nimalo zaplašila, pišu turski mediji.

Stisnuo je gas, ali nije stigao daleko. Guma nije izdržala napore za koje nije ni predviđena, a on je ostao zaglavljen između šina. Vozilo je bilo jednostavno preširoko da prođe.

Vlasnik je zatim pokušao vožnjom unazad da se izvuče iz krajnje neprijatne situacije u kojoj se našao, ali to mu nije pošlo za rukom. Tramvaji su morali da se zaustave u oba smera, a ubrzo su se skupili i brojni znatiželjnici.

Na kraju je stigla i šlep-služba, a konačno se pojavila i policija. Vlasnika je čitava ova situacija zamorila, pa je volan predao drugim službama, a on je vreme, prema izjavama svedoka, prekratio sedeći u autu uz piće i peciva.

Alkotestiran je, vozilo je odšlepano, a tramvajski saobraćaj ponovo uspostavljen nakon što su detaljno pregledane šine.

Nije poznato koliku je kaznu ovaj bahati vozač dobio.

Vremenska prognoza
Fog
7 Beograd