Skip to main content
motocikl

OVO VAM NEĆE OTKRITI U AUTO-ŠKOLI: Devojka pokazala male trikove za ljubitelje dvotočkaša (VIDEO)

Foto:Instagram printscreen/addicted_to_thegym
Početnici bi trebalo da se i sami zainteresuju da nauče nove trikove od iskusnijih vozača.

Nažalost, puno je primera koji otkrivaju da se u većini auto-škola ne nauči dovoljno o vožnji bilo automobila, a pogotovo motocikla. Čast izuzecima. Ipak, na društvenim mrežama ima puno stvari koje mogu da pomognu, pa je trenutno popularan video devojke koja duži niz godina vozi motocikl i koja je rešila da početnicima otkrije određene tehnike za lakšu upotrebu dvotočkaša.

KATASTROFALNO: Trkali su se na prometnoj ulici i nastradala je devojčica

KATASTROFALNO: Trkali su se na prometnoj ulici i nastradala je devojčica

Najveće ZABLUDE o vožnji KRUŽNIM TOKOM: Stručnjak otkrio 3 ključna momenta

Najveće ZABLUDE o vožnji KRUŽNIM TOKOM: Stručnjak otkrio 3 ključna momenta

ZAKON STUPIO NA SNAGU: Evo zbog čega će se ODUZIMATI VOZILA!

ZAKON STUPIO NA SNAGU: Evo zbog čega će se ODUZIMATI VOZILA!

Nažalost, dalje od pukih osnova teško da će se naučiti u auto-školi, opet ponavaljamo – čast izuzecima koji svoj posao obavljaju savesno. Kako bi bili bezbedniji i kako bi im neke stvari bile olakšane pri upotrebi motocikla, početnici bi trebalo da se i sami zainteresuju da nauče nove trikove od iskusnijih vozača.

Na društvenim mrežama postao je popularan video devojke koja dugi niz godina vozi motocikl i koja je rešila da početnicima otkrije određene tehnike za lakšu upotrebu dvotočkaša. Konkretno, u kratkom video-klipu koji možete videti ispod, Marijana pokazuje kako se najlakše popeti na motocikl, a da se ne povredimo. Ovaj trik posebno će značiti vozačima koji su niži rastom, ali, recimo, i onima koji imaju problem sa išijasom. Pogledajte najlakši način sedanja na motocikl.

Kako ste videli iznad, sedanje na motocikl može biti sasvim jednostavno, čak i ako ste niski. Prikazani trik takođe može pomoći i u sprečavanju povreda, a i na ovaj način pri "penjanju" na motocikl ne morate da izgledate kao kakav neuki gimnastičar.

Kako smo već pisali, činjenica je da u auto-školama manjak znanja dobijaju vozači koji se spremaju da polažu za A kategoriju, odnosno motocikl.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd