Skip to main content
FDN

ISKORISTITE NOVOGODIŠNJI POPUST na Fakultetu društvenih nauka i uštedite 3575 evra prilikom upisa u školsku 2023/24

Foto: FDN / Saša Džambić
Fakultet društvenih nauka je počeo sa predupisom za školsku 2023/24.

Sada je pravo vreme da rezervišete svoje mesto i ostvarite neverovatan popust.

Najatraktivniji i najpopularniji studijski programi dostupni u Srbiji, a koje realizuje Fakultet društvenih nauka, na osnovnim akademskim studijama su: Digitalni mediji i komunikacije, Ekonomija i Informacione tehnologije. Takođe, postoje i master akademske studije na kojima se realizuju studijski programi: Ekonomija, Digitalni mediji i komunikacije, Menadžment ljudskih resursa, Menadžment pametnih gradova, Menadžment u obrazovanju, Menadžment u zdravstvu i Menadžment životne sredine i održivog razvoja

Broj mesta je ograničen

Zbog velikog interesovanja za upis na Fakultet društvenih nauka pravo je vreme da sada rezervišete svoje mesto za upis. 

Osnovne akademske studije

FDN
Foto: FDN

Master akademske studije

FDN
Foto: FDN

ZA SVE KOJI SE PRIJAVE DO KRAJA DECEMBRA VAŽE PROMOTIVNE CENE 

Plaćanje školarine na neverovatnih 59 rata

Ukoliko sad rezervišete svoje mesto na jednom od studijskih programa Fakulteta društvenih nauka, ostvarujete mogućnost da plaćate školarinu za osnovne studije na neverovatnih 59 mesečnih rata ili za master studije na 19 mesečnih rata. 

Budućim studentima je omoguće upoznavanje sa Fakultetom, priprema za prijemni ispit, kao i besplatno polaganje prijemnog ispita.

Cena studija za osnovne studije iznosi za četiri godine studija iznosi samo 4425 evra što je samo 1106,25 evra po godini i omogućeno je plaćanje školarine na 59 rata, samo za one koji se prijave do kraja decembra. 

Cena za osnovne studije

FDN
Foto: FDN

Cena za master studije

FDN
Foto: FDN

Iskoristite pogodnosti ranog prijavljivanja za školsku 2023/24 i ostvarite neverovatne popuste. Prijavljivanje je krenulo već u novembru i tada su oni koji su se prijavili ostvarili najveći popust, ali nije kasno da iskoristite ogroman popust, jer je decembar mesec sa popustom od neverovatnih 3575 evra na školarinu. Iskoristite decembar i nemojte čekati da cena poraste. 

Cena za osnovne studije

FDN
Foto: FDN

Cena za master studije

FDN
Foto: FDN

Kako biste rezervisali vaše mesto na vreme potrebno je da se prijavite putem elektronske prijave ili da nas kontaktirate putem telefona na broj 011/ 77 777 00. 

Radno vreme Fakulteta društvenih nauka je od 9h do 18h radnim danima. Akcija traje do kraja decembra. 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd