Skip to main content
Kreativno pero

Praznici se bliže i čarolija u Kreativno pero stiže!

Foto: Kreativno pero
Kraj godine je odlično vreme da učinimo dobro delo i poručimo drugima da je Nova godina idealno vreme za nove početke i radosti!

Ove godine pozivamo i vas, ljude dobrog srca, da sa nama širite novogodišnju čaroliju!

Želimo najmlađima iz ugroženih društvenih grupa da pošaljemo poruku da su nam važni i da mislimo na njih.

Vaspitno obrazovni sistem Kreativno pero, u saradnji sa Asocijacijom roditelja, i ove godine, kao i čitavu deceniju unazad,

pokreće veliku novogodišnju humanitarnu akciju Svi smo mi Deda Mraz.

 Kao i svake godine prikupljamo: Slatkiše/slaniše, dugotrajne prehrambene proizvode, igračke, knjige, školski pribor, odeću, rukavice, šalove, kape, šnalice, rajfove itd.

Donacije se mogu dostaviti na dve adrese VOS Kreativno pero, Tolstojeva 58 i Čakorska 3, Beograd, svakim radnim danom od 9 do 17 časova.

Prikupljanje donacija će biti otvoreno od 5. do 16. decembra 2022. godine.

Ove godine Kreativno pero pomera granice ljubavi i humanosti i u okviru akcije Svi smo mi Deda Mraz u četvrtak, 15. decembra sa početkom u 19.00 časova u Dečjem kulturnom centru Beograd, adresa Takovska br. 8 organizuje humanitarni novogodišnji koncert pod nazivom Find the star within yourself. 

Sav novčani prihod koji bude prikupljen na novogodišnjem koncertu biće uplaćen na račun korisnika humanitarne organizacije Budi human - 1302 - Tihana Murić Lalić gospođi Tihani i njenoj porodici.

Novogodišnji paketići koji budu spakovani po završetku Svi smo mi Deda Mraz akcije će u subotu, 17. decembra biti prosleđeni Prihvatilištu za decu Beograda, kao i Verskom Dobrotovornom Starateljstvu pri Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi.

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd