Skip to main content
Travelland

EGIPAT spustio cene! HURGADA na 10 noći - All inclusive od 485€

Foto: Pixabay
Temperature rastu, cene opadaju! Hurgada po last minute ceni od 485 evra za najlepši odmor u junu direktnim čarter letom. U “Travelland-u” se prilikom rezervacije uplaćuje samo 99€ po odrasloj osobi.

Jun u Hurgadi je prelep, temperature su visoke, ali i dalje prijatne, a more savršeno. Lagani vetar, blagi i topao rashlađuje noći i čini ih idealnim za uživanje u večernjim satima. Zato iskoristite ove uslov, ali i LAST MINUTE ponude za najlepši odmor u Hurgadi sa boravkom od 10 ili 11 noćenja u lux hotelima.

Turistička agencija “Travelland” je organizovala direktne čarter letove za sledeće termine: 
23.6-3.7. / 28.6-8.7. / 3.7-15.7. / 8.7-19.7.

Ukoliko se odlučite za junske polaske, aranžman od 10 noćenja košta svega 485 evra po osobi sa uslugom all inclusive.  Hotel koji se toplo preporučuje je čuveni SANNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK 4*. Hotel se nalazi u severnom delu Hurgade, na samoj obali Crvenog mora, na Curniche putu, između Dahara i nove Marine. Poseduje dve privatne peščane plaže u vidu lagune. Treća plaža se nalazi na spoljašnjoj, levoj strani hotela sa dugačkim koralnim grebenom fenomenalanim za sve ljubitelje snorklinga. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.
Prilikom rezervacije se uplaćuje samo 99 evra po osobi.

Svi hoteli lanca ALBATROS su redovno u “Travelland-ovoj” ponudi, a najniža cena je 520 evra za polazak 23.6. (Albatros Aqua Parka 4*,  Beach Albatros 4*+, Albatros Dana Beach 5*, Albatros White Beach 5*).

Boravak u hotelu MINAMARK 4* košta od 530 evra za 10 noćenja (cena sa avio prevozom, taksama, transferom i smeštajem uz all inclusive uslugu). Hotel se nalazi na samoj obali mora, u centru Sakale okružen mnogobrojnim prodavnicama, zanatskim radnjama, kafićima i restoranima. Poseduje sopstvenu, peščana plažu sa postepenim ulaskom u more. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

U poznatima okolnostima, gotovo da su svi hoteli zadržali ali i unapredili svoju uslugu, tako da je nivo kvaliteta čak i na višem nivou. Što znači da je ove letnje sezone bezbednost gostiju, ali i uživanje zagarantovano.

U agenciji “Travelland” pronalazite i polaske tokom juna sa kompanijom Air Cairo. To su sledeći termini sa boravkom od 9 i 10 noćenja: 25.6-6.7. / 27.6-7.7. / 29.6-9.7. Najniža cena paketa je 520 evra po osobi, naravno uz hotelsku uslugu all inclusive. 

Neka ovog leta Egipat bude vaše idealno mesto za odmor.

Za sve detalje se možete obratiti na adresi Dobračina 43 u Beogradu, ili se informisati direktno na sajtu www.travelland.rs. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd