Skip to main content
Neum

LETOVANJE ZA "PLITAK DŽEP": More u ovoj zemlji je predivno, cene niske i BLIZU JE SRBIJI! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Godinama već letujete u Crnoj Gori ili Grčkoj zato što su te destinacije blizu. Ukoliko ste ipak želeli da promenite ovu naviku možda je pravi trenutak da odaberete ovu destinaciju.

Iako je ovo mesto blizu Srbiji, retki su oni koji se upuste u tu avanturu da probaju nešto drugačije. Ipak, oni koji su obišli ovu turističku destinaciju kažu da je ovo pravi neotkriveni “biser“ Jadrana.

Blizu nam je, a LETOVANJE tamo je BAGATELA! Nisu u pitanju Grčka, Bugarska i Crna Gora!

Pristupačne cene smeštaja, prevoza i hrane su glavni adut u rukama verovali ili ne, Bosne i Hercegovine i jedinog grada u toj zemlji na moru. Naime, reč je o mestu Neum.

Neum
Foto: Profimedia

Smeštaj koji možete rezervisati još dok ste u Srbiji kreće se od 10 evra po noći u zavisnosti od toga koliko zvezdica ima hotel. Takođe, smeštaj u privatnim kućama i stanovima kreće se u rasponu 10 do 20 evra po noćenju i to za dvokrevetni apartman.

Najgora zemlja za jesti i piti u Evropi je...

Ono što je interesantno je to da je Neum od Dubrovnika udaljen samo 70 kilometra, pa svi turisti koji imaju želju da obiđu i Dubrovnik opredeljuju se za ovu destinaciju jer je daleko jeftinija od Dubrovnika, a autobuskim linijama dobro povezana.

Kako izgledaju plaže i samo mesto Neum pogledajte i sami!

Kako do Neuma

Udaljenost Beograda od Neuma iznosi 504 kilometara, a dobra je autobuska povezanost sa ovim mestom.

Neum-Beograd
Foto: Printscreen/udaljenosti.com

OVO JE NAJPOVOLJNIJI VIKEND-GRAD U EVROPI: Uporedili smo cene sa Beogradom

Pa tako ako odlučite da idete autobusom, možete to uraditi linijama koje idu preko Crne Gore ili Mostara. Takođe, postoje i prevoznici koji imaju direktne linije od Srbije do ovog mesta u BiH.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd