Ponedeljak 26. feb 2024.
lidl

OD DECEMBRA RADNICI LIDLA MORAĆE DA NOSE KAMERE NA TELU: Nove mere uvedene sa samo jednim ciljem

Foto: Profimedia
Zbog ogromnih krađa, naročiti tokom božićnih praznika, neke prodavnice odlučile su se za nepopularne mere.

Prema pisanju medija, zaposleni u Lidlu u Velikoj Britaniji će od kraja novembra morati da nose kamere na telu.

TAČNO U PODNE: Mali pozvao sve studente da se prijave za nove STUDENTSKE KARTICE, veliki broj pogodnosti Siniša-Mali

TAČNO U PODNE: Mali pozvao sve studente da se prijave za nove STUDENTSKE KARTICE, veliki broj pogodnosti

DRŽAVA NESUMNJIVO POTVRĐUJE POSVEĆENOST RAZVOJU SELA: Zahvaljujući vladinim projektima unaprađeno čak 847 sela!Subvencije za buseve

DRŽAVA NESUMNJIVO POTVRĐUJE POSVEĆENOST RAZVOJU SELA: Zahvaljujući vladinim projektima unaprađeno čak 847 sela!

OVO JE JEDNA OD DOBITNICA STANA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI Nije gledala izvlačenje, potpuno je zaboravila na njegadobitnica stana

OVO JE JEDNA OD DOBITNICA STANA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI Nije gledala izvlačenje, potpuno je zaboravila na njega

U vreme predbožićnog razdoblja, Lidl se susreo s problemom koji pogađa mnoge, ako ne i sve supermarkete i diskonte. Reč je o krađama u trgovinama koje su nažalost deo svakodnevice i svakodnevnog poslovanja trgovaca mešovitom robom, prenose mediji.

Filijala Lidla u Velikoj Britaniji sada skreće pažnju na sebe posebno kreativnim i prilično drastičnim rešenjem. Tamošnji radnici bi trebalo da nose kamere na telu kako bi sprečili krađe u prodavnicama u budućnosti.

Lidl planira da svojim zaposlenima stavi kamere na telo kao standard u Ujedinjenom Kraljevstvu, kako bi se delotvorno borio protiv krađa u prodavnicama. Ovo je drastičan, ali možda hitno potreban korak.

Sprovođenje ove mere u više od 960 poslovnica na ostrvu planirana je od kraja novembra. Ovo, naravno, postavlja pitanje treba li kupci da budu zabrinuti za svoju privatnost zbog ove nove bezbednosne mere Lidla.

Iz Lidla to odbacuju i kažu kako se zaposleni u poslovnicama obučavaju za odgovorno korišćenje “bodi kamera” kako bi zaštitili privatnost kupaca. Nemački mediji ističu nadu da takva mera nije potrebna u Nemačkoj.

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd