Petak 01. mar 2024.
Travelland

Nezaboravna putovanja za Uskrs i 1. Maj! TOP 5 PONUDA: Najbolje cene omiljenih destinacija Srba

Foto: Pixabay
More ili metropola? I jedno i drugo! Predstavljamo vam TOP pet destinacija za predstojeće praznike do kojih dolazite isključivo avionom – Kipar, Dubai, Turska, Moskva, Crna Gora.

3 u jedan! = Spojite dva praznika i savršenu destinaciju u jedno nezaboravno putovanje.
Kako ćemo ove godine biti u prilici da spojimo neradne dane za Uskrs i Prvi maj, idealna je i prilika da otputujemo na neku daleku destinaciju sa puno sunca i mora. Odmor kakav svi priželjkujemo već duže vreme, nudi turistička agencija “Travelland” kroz svoje zanimljive destinacije i vrlo povoljne paket aranžmane.  

Pet TOP predloga avionskih aranžmana:

1) KIPAR – Najsunčaniji dragulj Mediterana
Tamo gde sigurno ima puno sunca, a posebno morske vode je čuveno “ostrvo sunca” - Kipar.
Polasci za praznike su: 24 / 26 / 29. april i 01 / 02 / 03. Maj
Na Kipru se iz ponude izdvajaju dva LUX hotela po specijalnim cenama za boravak od 7, 8 ili 10 dana.

Adams beach 5* koji se nalazi na jednoj od najlepših plaža - čuvenoj peščanoj Nissi plaži u zalivu Nisi, okruženoj palmama i zelenilom. Najniža cena avionskog paket aranžmana za boravak u ovom hotelu je 659 evra po osobi.

Nissi Blue Beach Resort 5* - Ovo odmaralište se nalazi pored privatne mediteranske plaže i nudi 3 bazena i tropske vrtove površine 100.000 m². Gostima su na raspolaganju 1 veliki bazen na otvorenom, 1 dečji bazen i 1 bazen u zatvorenom sa grejanom vodom. Cena za ovaj hotel se kreće od 795 evra u zavisnosti od izabranog termina i broja noćenja.

2) DUBAI – Karibi u Emiratima!
U ekstravagantnom i svetlucavom Dubaiju gotovo da je nemoguće naći loš hotel.
Iz ponude agencije “Travelland” se ipak posebno ističe luksuzan rizort Hilton Ras Al Khaimah Resort & SPA 5* koj je smešten na samoj obali severnog arabijskog poluostrva uz sopstvenu belu peščanu plažu. Njegova najniža cena za je 749 evra. Inače, cena aranžmana za Dubai od 5 do 10 dana sa polascima od 23.04. se kreće od 579 evra po osobi tokom uskršnjih i prvomajskih praznika. Za termin 30.4 – 8.5. ističu u agenciji da se program putovanja razlikuje od ostalih jer je u pitanju jutarnji dolazak, a večernji povratak.

3) TURSKA – I more i metropola
Za putovanja u Tursku, agencija “Travelland” je spremila zanimljive kombinacije aranžmana.
- Avionski aranžman samo za Istanbul sa polascima 29 / 30. aprila i 01 / 02. maja na 4 ili 5 dana i smeštajem u LUX hotelima sa 5* košta od 369 evra po osobi.
- Jedinstvena ponuda odnosi se na kombinaciju Istanbula sa Antalijom. I more i metropola u jednom putovanju po ceni od 649 evra. Polazak je zakazan za 29.04, u Antaliji se boravi 5 noći, a u Istanbulu 2 noći. Lux hoteli u ponudi sa 4* i 5* su: Lancora beach 4*, Seaden Sea Planet
Resort & Spa 5*, Rixos Premium Tekirova 5*,  Barut Kemer Resort 5*, Maxx Royal  Kemer Resort 5* (u Kemeru) i Crowne Plaza Istanbul Old City 5* (u Istanbulu).
- Neizbežna i uvek atraktivna KAPADOKIJA – 6 dana/5 noći sa polaskom 30.04. po ceni od 649 evra. Mesto stotine šarenih balona koji jedre po nebu jedinstvena su atrakcija.

4) CRNA GORA – Jadran je Jadran!
Vraćamo se starom dobrom Jadranskom moru. Avionski aranžman od 4 dana sa polascima 30.04. i 01.05. košta od 399 evra. Smeštaj na 3 noćenja predviđen je u Herceg Novom i Budvi na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona i all inclusive usluge.

5) MOSKVA – Proleće u Rusiji
Ukoliko ste se ipak uželeli neke metrople, neka izbor padne na onu najlepšu i najraskošniju.
Takva je Moska čiji je avionski polazak predviđen za 30.04. Aranžman na 4 dana košta 639 evra po osobi. Moskva nudi pregršt znamenitosti, bogatu istoriju I kulturu sa kojom se možete upoznati kroz fakultativne izlete. Ako niste videli Kremlj i Moskovski metro, smatrajte da niste bili u Moskvi. 

Treba napomenuti da sve prikazane cene aranžmana uključuju avio prevoz, takse, smeštaj na bazi izabrane usluge, transfere, asistenciju vodiča.
Kako slogan agencije kaže “Vaše je samo da uživate”. Ostaje jedino da izaberete svoje idealno putovanje.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd