Skip to main content
TMRW

POČINJE PRVA TOMORROW KONFERENCIJA: Među govornicima JOEL DIETZ, BEN MAURO, GARY TEH, VLATKO GIGOV, FRANK FITZGERALD, MACEO PLEX, LAURA K. INAMEDINOVA i mnogi drugi

Foto: Promo
TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija debituje od 13. do 15. maja u Belekspo centru u Beogradu.

Ovaj jedinstveni događaj objediniće najznačajnije teme koje će predstaviti najveći svetski stručnjaci, kao i svetske muzičke zvezde. Program obuhvata skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 izlaganja. Panel u Metaversu održaće se ekskluzivno na Tomorrow konferenciji prvi put u Evropi. Za one koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju, konferencija će se prenositi online preko zvanične platforme.

Ovaj jedinstveni događaj zaokružen je programom u okviru kojeg će se na tri bine tokom tri dana predavanja i panela, smenjivati vodeći svetski stručnjaci kao što su JOEL DIETZ, BEN MAURO, GARI TEH, VLATKO GIGOV, FRANK FITZGERALD, MACEO PLEX, LAURA K. INAMEDINOVA i mnogi drugi. 

Ova imena govoriće rame uz rame sa Kregom Selersom (Craig Sellers) - osnivačem kriptovalute Tether, Tanjom Bivić Plankar - predsednicom Blockchain Alijanse Evrope, Brunom Vero - ekspertom za blokčejn i osnivačem vrhunskog NFT biznisa NIFTIFI, Markom Suvajdžićem sa Univerziteta Floride, Aleksandrom Matanovićem - osnivačem berze kriptovaluta ECD, Vitomirom Jevremovićem, Arijem Tomasonom i Ipshitom Kumar.

Tanja Bivić Plankar
Tanja Bivić Plankar
Foto: Promo

JOEL DIETZ legendarni inovator, umetnik i preduzetnik, pionir je različitih tehnologija u nastajanju kao što su blockchain, tokenizacija i AR/VR. On je i osnivač METAMASK novčanika i član osnivač ETHEREUM-a. Njegov najnoviji projekat je METAMETAVERSE - nova platforma i jezik za izgradnju i mapiranje svih postojećih metaversa. BEN MAURO je tvorac grafičkog romana Huxley i visokotehnološki umetnički direktor holivudskih filmova kao što su The Hobbit, ELYSIUM, Chappie, Valerian, Call of Duty, Halo Infinite i mnogih drugih. GARI TEH je tehnolog sa sedištem u Silicijumskoj dolini i stručnjak za decentralizovane autonomne organizacije. On je posvećen izgradnji TrueSight DAO-a koji sada obuhvata blizu 200 velikih doprinosa širom sveta. FRANK FITZERALD je jedan od lidera u Metaversu, sa duboko ukorenjenom tehničkom pozadinom i uvek na vrhuncu inovacija. On je osnivač pax.world-a, nagrađivane veb 3.0 metaverse platforme koju vodi DAO. VLATKO GIGOV je stručnjak za digitalne tehnologije i telekomunikacije, kao i za Play2Earn igre, sa fokusom na društveni uticaj i održivi razvoj. 

FRANK FITZERALD
FRANK FITZERALD
Foto: Promo

MACEO PLEX je svetski poznati DJ i producent koji svoju NFT kolekciju lansira zajedno sa EXIT festivalom na TOMORROW konferenciji. LAURA K. INAMEDINOVA je višestruko nagrađivana izvršna direktorka londonske marketinške agencije „LKI Consulting“ vrednovane na preko 7 cifara, koja je fokusirana na blokčejn. Ona je takođe proglašena za jednu od “10 žena preduzetnica koje razbijaju stakleni plafon” od strane časopisa Entrepreneur i kao “ekspert za komunikacije” od Huffington posta 2016. godine. 

Laura K. Inamedinova
Laura K. Inamedinova
Foto: Promo

Konferencija će kroz iskustva vodećih svetskih stručnjaka pokriti sve aspekte blokčejna i kriptovaluta, uključujući “rudarenje“, ulaganje i još mnogo toga. Posetioci će takođe dobiti priliku da saznaju o novim oblastima NFT sveta, kao što su mogućnosti prikupljanja i primene. Tomorrow konferencija u Beograd dovodi pionire Metavers-a, više nego voljne da posetioce edukuju o potencijalu tehnologije i uticaju na naše živote i svet kakav poznajemo.

Po prvi put u Evropi, a tek drugi put u svetu, panel će biti održan u Metaverse-u. Panelisti iz celog sveta pojaviće se na sceni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici će nositi VR slušalice. Razgovore na temu NFT-a publika će moći da gleda na LED ekranima u realnom vremenu.

TMRW
Foto: Promo

Noćni program obuhvatiće ekskluzivni događaj u Belekspo Centru u saradnji sa Exit-om, sa Maceo Plexom u glavnoj ulozi, kao i događaje u “Dogma” pivari. VIP događaj će se održati u restoranu Buddha Bar, sa ograničenim kapacitetom posetilaca zbog povezivanja i umrežavanja sa svetskim stručnjacima.

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelne cene ulaznica za posetioce, onlajn pratioce i VIP događaje, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije https://tmrwconf.net/.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd