Skip to main content
pas i mačka

Premium Pet uskoro i u Ustaničkoj

Foto: Profimedia
Premium Pet prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, obradovaće u ponedeljak, 24. ok-tobra, sve vlasnike kućnih ljubimaca sa Konjarnika i okoline, otvaranjem svoje prve prodavnice na Voždovcu, na adresi Ustanička 170b.

Pored popusta od 15% na sve, posetioce očekuju i brojni sadržaji, poput besplatnih trikova i saveta za kuce, edukativna predstava o pravilnom ponašanju prema životinjama za najmlađe  i još mnogo toga.

Ova, 20. po redu prodavnica u glavnom gradu, prostiraće se na 150 kvadratnih metara u skopu kojih će se naći i dobro poznata veterinarska apoteka čije ljubazno osoblje će uvek biti na raspolaganju za sve kuce, mace i ostale omiljene krznene i druge drugare. Pored toga, u Premium Pet prodavnicama, pored veterinara i stručnog osoblja, rade i savetnici za ishranu koji su dostupni za sva pitanja.

- Veoma smo radosni što ćemo se otvaranjem ove prodavnice približiti i vlasnicima kućnih ljubimaca iz ovog dela grada. Kao i u svakom drugom objektu, i o u ovom će raditi isključivo ljubitelji životinja, ujedinjeni u zajedničkoj misiji – da svaki ljubimac dobije proizvod i negu koji odgovaraju njegovim potrebama. Na sam dan otvaranja, organizovali smo brojne aktivacije kako za odrasle, tako i za najmlađe kojima želimo da pod-staknemo svest o pravima životinja i edukujemo ih o odgovornom vlasništvu - izjavila je PR menadžer Pre-mium Pet prodavnica, Milica Došen, i pozvala sve Beograđane i goste glavnog grada da posete novu prodavnicu i pronađu najbolje za svoje ljubimce.

Jedan od vodećih trgovinskih lanaca za ljubimce ovim otvaranjem tek započinje ekspanziju u okviru koje nas do kraja ove, ali i sledeće godine, očekuje još otvaranja, ali i brojnih drugih projekata koji će doprineti odgo-vornom vlasništu u Srbiji.

U asortimanu Premium Peta, može se pronaći više od 17.000 proizvoda za različite namene za svakog ljubimca. Kao jedna od vodećih prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, ova kompanija je organizovala više od 20 udomljavanja, redovno se or-ganizuju i besplatne edukacije i seminare o adekvatnom držanju i odgoju pasa, mačaka i kunića u saradnji sa brojnim stručnim kadrom, kao i sa Fakultetom veterinarske medicine. Pored potrošača, Premium Pet u fokus svog poslovanja stavlja i zaposlene bez kojih uspeh ne bi bio moguć. Upravo zato, pored konkurentnih radnih uslova, svi zaposleni imaju priliku za besplatne edukacije i razvoj kako bi svi zajedno doprineli istom cilju – boljem svetu za sve životinje.

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd