Skip to main content
porše

(R)evolucija u lizing ponudi: Sa topSERVICE i Gratis Class uslugama Porsche Mobility na tržište donosi novine

Foto: Promo
U želji da svojim korisnicima omogući najkomforniju vožnju i minimalno razmišljanje o troškovima, Porsche Mobility uveo je revolucionarne proizvode za sve ljubitelje Volkswagen, Audi ili SEAT vozila

Sa topSERVICE i Gratis Class uslugama Porsche Mobility na tržište donosi novine zbog kojih ćemo na kupovinu automobila od sada gledati potpuno drugim očima. 

U želji da svojim korisnicima omogući najkomforniju vožnju i minimalno razmišljanje o troškovima, Porsche Mobility uveo je revolucionarne proizvode za sve ljubitelje Volkswagen, Audi ili SEAT vozila. 

U pitanju su paketi usluga koji će zauvek izmeniti odnos vozača prema kupovini automobila, bilo da se radi o finansiranju putem lizinga ili zakupu. 

Zahvaljujući novom paketu topSERVICE usluga, od sada ćete pored uobičajenog finansiranja nabavke vozila, troškove redovnog održavanja automobila, kasko osiguranja, registracije vozila i zamene i skladištenja guma, imati mogućnost da plaćate u jednoj fiksnoj mesečnoj rati. Na ovaj način optimizujete i planirate troškove, štedite vreme, a paket usluga definišete prema svojim potrebama.

IZABERITE SVOJ PAKET topSERVICE USLUGA I PLANIRAJTE SVOJE TROŠKOVE NA MESEČNOM NIVOU:

topSERVICE usluge možete izabrati u celosti, ali i odlučiti se da izaberete samo neke od njih, sve u zavisnosti od vaših individualnih potreba.

Redovno održavanje - održavanje propisano od strane proizvođača (zamena ulja i filtera u planom predviđenim intervalima)

Kasko osiguranje - tokom celog perioda trajanja ugovora. Ovaj način vam obezbeđuje uštedu jer su dugoročne polise jeftinije.

Registracija - tokom celog perioda zakupa ili finansijskog lizinga. U ovom delu su uključeni svi troškovi: polisa autoodgovornosti, tehnički pregled, zeleni karton, takse, nalepnice, tablice.

porše
Foto: Promo

Briga o gumama - uključuje zamenu i skladištenje guma (u odnosu na definisanu kilometražu definisan je određeni broj setova).

  • Ovo su prednosti koje treba da iskoristite:
  • Fiksna mesečna rata za kompletnu brigu o automobilu 
  • Povoljni uslovi i jasan pregled troškova
  • Minimalno učešće/depozit
  • Jednostavan i brz proces obrade ugovora
  • Vaš diler obezbeđuje sve na jednom mestu - kupovinu, finansiranje, osiguranje, održavanje.

Druga inovativna usluga koju Porsche Mobility donosi na tržište Srbije pod nazivom Gratis Class, obezbeđuje vam mobilnost baš u skladu sa vašim potrebama. Gratis Class vam omogućuje da u toku trajanja ugovora o zakupu određenih modela marki Volkswagen, Audi ili SEAT vozite automobil više klase kad god imate potrebe za njim, bez ikakve nadoknade i to čak do 30 dana.

KAKO DOĆI DO AUTOMOBILA VIŠE KLASE UZ GRATIS CLASS?
  • Imate zaključen ugovor o zakupu određenog Volkswagen, Audi ili Seat modela u okviru Gratis Class akcije
  • U određenom momentu vam je potreban veći automobil od automobila za koji imate zaključen ugovor o zakupu
  • 30 dana ranije, obaveštavate Porsche Mobility o željenom roku korišćenja automobila više klase
  • Korišćenje automobila više klase zavisi od vaših ličnih potreba. Možete ga koristiti 30 dana u celosti ili iz više puta tokom trajanja ugovora o zakupu.

TopSERVICE i Gratis Class su dve nove usluge koje Porsche Finance grupa predstavlja na ovogodišnjem Sajmu automobila te iskoristite priliku da posetite ovogodišnji BG Car Show i u razgovoru sa prodajnim savetnicima dobijete detaljnije informacije o svim pogodnostima koje ove usluge nude. Specijalno tokom trajanja Sajma automobila, Porsche Mobility nudi i druge pogodnosti za sve modele Volkswagen, Audi i SEAT vozila, dok Porsche Leasing nastupa sa atraktivnom kamatnom stopom (NKS) od 2.99%.

 

Vremenska prognoza
Mist
5 Beograd