Skip to main content
TMRW

TOMORROW konferencija objavila aftermovie i najavila Beograd i Dubai 2023

Foto: Marko Edge
Naredna izdanja TOMORROW konferencije potvrđena su za februar 2023. u Dubaiju i maj 2023. u Beogradu.

TOMORROW konferencija, najveća kripto, NFT i Metavers konferencija u Evropi, objavila je aftermovie, nakon spektakularnog debi izdanja održanog u beogradskom Belexpocentru od 13. do 15. maja 2022.

Više od 5,000 posetilaca i 250 kompanija iz 100 zemalja su učestvovali u trodnevnom događaju, dok je više od 15,000 gledalaca uživalo online. 

Više od 50 govornika učestvovalo je na sedam ekskluzivnih panela, više od 50 izlaganja i u brojnim interaktivnim diskusijama i radionicama iz sfera kripto valuta, NFT-ja i Metaversa. Učesnici su, takođe, uživali i tri ekskluzivne žurke organizovane za vreme konferencije.

Vodeći svetski stručnjaci doneli su ekskluzivne informacije o blokčejnu, kriptovalutama, kao i o “rudarenju” i ulaganjima. Drugi put na svetu održan je panel u Metaversu a predstavljeni su i najnoviji trendovi iz NFT sveta kao i mogućnosti njihovog prikupljanja i primene. Ceremonija otvaranja događaja organizovana je kao futuristički spektakl, uz specijalne efekte, lasere i pirotehniku, a posetiocima je u prepunoj sali, dobrodošlicu simbolično poželeo čovek u astronautskom odelu. 

Naredna izdanja TOMORROW konferencije potvrđena su za februar 2023. u Dubaiju i maj 2023. u Beogradu.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd