Skip to main content
Mister D.

Walter na Mister D aplikaciji

Foto: Promo
Servis za dostavu hrane Mister D od samog starta redovno iznenađuje svoje korisnike.

Na red je došao i Walter, koji će se od sada naći među najraznovrsnijom ponudom iz preko 1200 restorana, sa kojima je Mister D ostvario saradnju.

- Ćevapi su zasigurno nešto što većina nas voli i čemu ćemo retko kada reći „ne“. Za Walter se slobodno može reći da je najveći srpski brend kada su jela sa roštilja u pitanju i zbog toga smo posebno srećni zbog ove saradnje. Teško je doneti odluku šta jesti, pored svih specijaliteta iz ponude, ali sigurno nećete pogrešiti šta god naručili - rekao je direktor Mr.D, Marko Stanković.

Ovaj domaći servis uspešno sarađuje sa preko 1200 restorana u čak osam gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove.

- Pored neizostavnih Walter specijaliteta, u ponudi imamo preko 300 akcija, iz restorana najraznovrsnije kuhinje. Stalni popusti do čak 50%, učiniće da stajanje pored šporeta postane gubljenje vremena. Potrebno je samo da izaberete neke od specijaliteta sa naše aplikacije koji su na akciji, a dostavljač sa hranom će kao i do sada, u najkraćem mogućem roku biti na vašoj adresi - dodao je Stanković.

Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
17 Beograd