Sreda 21. feb 2024.
Vladimir Putin

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI: Putinova ćerka PRODAJE STAN za ovoliko MILIONA

Foto: Profimedia/ilustracija
Marija Putin je s partnerom živela u Holandiji sve do 2014, kad je nad istočnom Ukrajinom oboren putnički avion na letu MH17, što je dovelo do zaoštravanja odnosa između Rusije i Holandije

Stan u kome je živela Marija Putin (37), starija ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, ponuđen je na prodaju za tri miliona dolara. U pitanju je luksuzan penthaus od čak 690 kvadratnih metara u holandskom Vorshotenu.

PUTIN ODUŠEVLJEN JEDNOM EVROPSKOM ZEMLJOM: Ona je najveće RUSKO globalno čvorište!

DOKTORKA NA ČELU NAFTNOG BIZNISA: Bežala je od nafte, sada je šefica NAFTAŠIMA!

Vladimir Putin
Foto: Profimedia/ilustracija

Stan se nalazi u zgradi na obali kanala i ima predivan pogled na okolinu, prenosi Njuzvik. Agencija za prodaju nekretnina navodi da stan ima šest spavaćih soba i veliku terasu.

Holandski dnevnik Telegraf objavio je da je Marija Putin s partnerom živela u Holandiji sve do 2014, kad je nad istočnom Ukrajinom oboren putnički avion na letu MH17, što je dovelo do zaoštravanja odnosa između Rusije i Holandije.

Predsednik Rusije je uložio veliki napor da članove porodice sakrije od uvek radoznalih medija i bio je vrlo ljut zbog navoda o svojoj ćerki. Holandski mediji su preneli da se Marija zabavlja s holandskim biznismenom Joritom Fasenom. 

Magazin Nju tajms je u januaru 2016. objavio da su se Marija i Jorit venčali i da žive u zgradi u centru Moskve.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd