Petak 23. feb 2024.
Zoran Babić

BABIĆ PORUČIO: Neophodno je mladima obezbediti uslove za bolju budućnost (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Prema Babićevim rečima najvažniji izazov našeg društva je stvoriti što bolje uslove za mlade ljude.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Babić razgovarao je sa mladima na teritoriji opštine Rakovica, i tom prilikom poručio da samo ujedinjeni, sa mnogo rada i sa svim olakšicama koje im Srbija na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem omogućava, mogu da ostvare san o uspehu u Srbiji. 

Babić je podsetio da je Vlada Srbije u protekle 2 god načinila važne korake za zemlju, zabeležila značajan privredni rast, stabilizovala ekonomiju i popravila međunarodni ugled u svetu.

Zoran Babić
Foto: Srbija Danas

„Srbija mora da nastavi dalje, svesni smo da ima mnogo posla i u buduđnosti i ne smemo da se vraćamo u prošlost“, naglasio je Babić i podsetio na ružnu prošlost Srbije koju su od 2000-te obeležile korupcija i pljačkaške malverzacije. 

Prema Babićevim rečima najvažniji izazov našeg društva je stvoriti što bolje uslove za mlade ljude. 

"IZNEVERIO IH I OPLJAČKAO": Pajtić ne sme Zrenjanince da pogleda u oči

„Zajedno svi moramo da gledamo u budućnost i omogućimo mladima život sa evropskim standardom u Srbiji, a na tome se između ostalog i bazira politika Srpske napredne stranke - bolje i modernije obrazovanje i više radnih mesta za mlade. Srbija pobeđuje samo ako smo ujedinjeni oko takve politike i takvih ideja“, zaključio je Babić.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd