Skip to main content
Prekrižen revet

Batalite seks u krevetu!

Ilustracija: SD
Vreme je da zaboravite spavaću sobu i seksualno overite svaki kutak svoje kuće.

Seks je nešto u čemu treba uživati, ali teško ga je održati interesantnim u staroj dobroj misionarskoj pozi u krevetu. Ne kažemo da ima išta loše u ovoj pozi ili udobnosti postelje, ali nekada treba malo začiniti stvari.

Vreme je da podignete vaš seksualni život na sledeći nivo i učinite stvari malo zabavnijim. Zdrav seksualni život = zdrava veza, i obrnuto. Ako vam je seksualna rutina na repeat-u i stalno se vrti jedna ista pesma, vreme je da promenite ploču, ako ne i ceo gramofon. Dosada ubija i najčvršću vezu, zato ne dozvolite da upadnete u kolotečinu. To ne mora da podrazumeva preterane egzibicije ili seks u javnosti (ukoliko to ne preferirate), toplina svog doma je i više nego inspirativna.

Kuhinja

Seks u kuhinji ne treba da bude nešto što je isplanirano, treba da se desi sam od sebe. Verovatno ste bili u iskušenju da pobacate sudove i overite kuhinjski sto, ili ste poželeli dok kuvate kafu, da vam partner priđe od pozadi i počne da vas ljubi po vratu, zadigne vam suknju i obali vas preko šanka. Ali verovatno ste odustali jer ste pomislili na to koliko krša posle morate da sređujete, a i nije baš higijenski. Zaboravite razum! Sledeći put kada se uspalite za večerom ili hoćete da strgnete odeću svom dragom dok stoji za šporetom i kuva, to i uradite! Zaboravite na fleke i umazan stolnjak, ne mislite na sudove i da li ćete nešto razbiti – ukoliko se nešto i polomi to će samo pojačati strasti. Prepustite se trenutku, a nered ćete lako posle srediti. I naravno, prebrišite posle sve površine Domestosom, ipak tu jedete.

Seks u kuhinji
Foto: Profimedia

 

Seks pod tušem

Niste ga još probali? Pa šta čekate?! Kada i tuš kabine su najčešća mesta koja zamenjuju krevet. Kada se zamagle stakla od pare, sve ključa od uzbuđenja. Voda koja vam se sliva niz butine, samo će pojačati intenzitet partnerovih nevaljalih dodira i dodatno nadražiti vašu oazu zadovoljstva.

Seks pod tušem
Foto: Profimedia

 

Seks na terasi

Većini ljudi je terasa nezaobilazna seksualna fantazija, dok je za druge to uobičajen teren za erotsko znojenje u paru.

Par se mazi na balkonu
Foto: Profimedia

Obzirom na to da se današnji urbanistički plan vodi principom "gde vidiš prazan prostor, tu zgradu udeni", terase su toliko blizu da komšije mogu da se rukuju, a blizina prozora omogućava da znate kada i ko šta jede, pa nešto tako jednostavno poput seksa na terasi postaje komplikovana stvar. Posebno ako imate prirodni sigurnosni sistem, tj. zaludnu babetinu u komšiluku koja ceo dan kampuje na prozoru, snima sve svojim rengentskim vidom i kojoj ne promiče ni vrabac u letu, a kamoli nešto pikantnije, poput egzibicije koju planirate.

Kako bi izbegli da budete glavna tema podsmeha komšijskog radija, sačekajte duboku noć kada radari usnu u dubok san, pogasite sva svetla u stanu i prepustite se čarima koje terasa pruža. Preporučljiva poza je da se žena uhvati ogradu, a muškarac je uzme od pozadi. To je najbolji način da izbegnete prevrtanje preko terase i besmislenu smrt. Ostanite obučeni do pasa, pa ako neki komšija koji pati od nesanice izađe na svež vazduh, možete da se pravite kako gledate zvezde zajedno.

Mašina za pranje veša

Spojite lepo i korisno! Operite veš i doživite orgazam. Uz pomoć moćnih vibracija centrifuge, pokreti vašeg partnera doprineće da vrlo brzo vrištite od zadovoljstva. Pa onda opet i opet, sve dok mašina ne završi svoj krug, veš bude opran, a vi iscrpljeni od zadovoljstva.

Seks na veš mašini
Foto: Profimedia

Seks na podu

Vraćate se iz provoda, malo ste popili, a varnice su počele da vrcaju između vas i partnera još na zadnjem sedištu taksija. Ne možete da izdržite i čim se za vama zalupe vrata od stana, cepate odeću jedno sa drugog. Nemojte ni tražiti put do spavaće sobe, recite mu da vas uzme tu na podu i to će mu totalno pomutiti razum. Da je najudobnija opcija -nije, ali malo nažuljanih kolena ne može da se poredi sa nezaboravnom eksplozijom koju donosi.
Ako kojim slučajem imate kamin i mekan tepih od raščerečenog medveda ispred njega (mrzimo vas), iskreirajte neku od idiličnih holivudskih scena. Lezite ispred zapaljenog kamina, pijuckajte vino, nežni poljupci neka prerastu u strastvene i vodite ljubav uz pucketanje vatrice čija toplina će vas totalno uspaliti.

Seks na podu
Foto: Profimedia

Seks na krovu

Ukoliko imate pristup krovu vaše zgrade, i ako nije u totalnom raspadu, ovo može biti veoma zanimljiva alternativa krevetu. Obratićemo se muškarcima, jer i oni treba da se trude oko seksualnog života, podjednako kao i njihove partnerke. Momci, bacimo se na posao!

Ukoliko želite da začinite svoj seksualni život van kućnog gnezda, pročitajte nas vodič za seks u kolima, pod nazivom: "Ubaci me u brzinu" ili isprobajte naše savete za seks u liftu.

Prvo rasčistite krš i šunt koji je neminovno stanovnik zgradnog krova i rasterajte sve živuljke poput golubova i vrabaca. Ukoliko vidite nekog pacova, odustanite od ove akcije. Nema ništa jezivije od toga da pacov pretrči preko vaših isprepletanih tela ili se uplete u njenu kosu – navući ćete joj traumu i verovatno doživotnu zabranu pristupa njenom cvetu.
Kada malo počistite teren, nabavite neki dušek (može i na naduvavanje), stočić i stolice (mogu i gajbe da posluže, samo ih prekrijte nekim stolnjakom), sveće, flaša vina i spremni ste. Toliko će biti prijatno iznenađena da joj neće biti bitno ni da li može neko da vas vidi (al svejedno, zamandalite vrata) niti čuje, a ovaj seks biće toliko vatren da će vas sama pomisao na njega grejati tokom cele zime.

Seks na krovu
Foto: Profimedia
Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd