Skip to main content
devojka se gleda u ogledalu

BOLESNA LJUBAV: Stidela sam se što sam oralno zadovoljavala oca!

Foto: Profimedia/ilustracija
"Uspela sam seksualno da privučem svoga oca“, izjavila je Nataša Rouz Čeneir (24) iz Vankuvera u Kanadi koja je ovu intimnu ispovest podelila sa celim svetom.

„Prilikom jednog susreta javio se jak osećaj seksualne privlačnosti između nas dvoje. Mislila sam da će nestati kad se vratim kući, međutim nije, samo se još više uvećao“, izjavila je Nataša Rouz (24) iz Vankuvera.

Naime, ona je priznala da je imala oralni seks sa svojim ocem nakon što ga je seksualno privukla.

Svog oca upoznala je tek sa 19 godina. Otkrila je da je on želeo da ima seksualne odnose sa njom od kada je ugledao. On je stupio u telefonski kontakt sa njom dve godine pre zvaničnog upoznavanja.

Nataša je objasnila da je otac čekao trenutak kada je u svađi sa majkom, da bi je tako tužnu i ljutu vodio na skupe večere.

„Kada sam ga prvi put videla bila sam opčinjena položajem tela koji sam nasledila od njega. Takvu sličnost nisam videla sa majkom, sestrama i braćom", objašnjava Nataša.

Prvi put su stupili u seksualni odnos kada je ona imala 21 godinu, a tada su otkrili da je privlačnost obostrana.

Taj osećaj ona objašnjava kao nešto teško i mračno zbog čega se stidela sebe. Nikako nije mogla da shvati kako joj se nešto tako jako desilo baš sa ocem. „Bila sam žrtva dvogodišnjeg zavođenja od strane oca, ali i žrtva sopstvenih osećanja. Stidela sam se sebe“, rekla je Nataša.

Vremenska prognoza
Pljuskovi slabog intenziteta
15 Beograd