Petak 08. dec 2023.
Džon Kalvo

Bio je NAJDEBLJA osoba koju ste ikada videli: Pet godina kasnije izgleda OVAKO (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Jon Calvo
Oni koji su ga zbog debljine maltretirali sada nemaju šta da kažu.

Kada je Džon 2010. godine "udario u plafon" i dostigao svoju najveću težinu ikada, činjenica da je morbidno gojazan ga je teško pogodila. Bio je visok 165 santimetara i težio je 154 kile. Znao je da nešto mora da promeni ili ga uskoro neće biti.

Imao je san da bude u formi, pa je ograničio svoj kalorijski unos i povećao količinu kardiovaskularnih vežbi. Za samo šest meseci, imao je sjajne rezultate. Težina mu je pala ispod 130 kilograma.

Iako je za Džona ovo bila pobeda, bio je tek na početku svog neverovatnog poduhvata gubljenja kilaže. Tokom narednih par godina, skinuo je još 86 kilograma sa svog tela, što ga je dovelo do zdravih 68 kila koliko ima danas.

Nije bitno kad, kako ili zašto odlučite da se promenite. Bitno je da to učinite. ~ Džon Kalvo

Trenutno se oporavlja od neophodne operacije koju je imao da bi uklonio višak kože. Pogledajte ovaj trominutni snimak koji beleži neverovatnu transformaciju Džona Kalva tokom poslednjih godina. Njegova posvećenost je inspirativna. 

Kalvo se seća da su ga u komšiluku nemilosrdno vređali i maltretirali zbog težine - sada ih je sve ućutkao.

Doktori nisu znali zbog čega se koža jedne bebe raspada, a onda je njena majka otkrila nešto što je promenilo sve, više na OVOM linku.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd